Spor Fenerbahçe'ye 100, Galatasaray'a 50 lira

Fenerbahçe'ye 100, Galatasaray'a 50 lira

Paylaş
Fenerbahçe'ye 100, Galatasaray'a 50 lira

Kasımpaşa Kulübü, pazar günü Galatasaray'la oynayacakları lig maçı için misafir tribünün bilet fiyatını 50 lira olarak belirledi. Kasımpaşa, ligin 4. haftasında Fenerbahçe'yi konuk etmişti ve bu maçta misafir tribün biletleri 100 liradan satışa çıkarılmıştı

Bu hafta Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak olan kritik karşılaşmada Kasımpaşa, Galatasaray'ı konuk edecek. Kasımpaşa yönetimi, pazar günü oynanacak maçın bilet fiyatlarını belirledi. Galatasaraylı taraftarların bulunacağı misafir tribün için fiyatı 50 lira olarak açıklayan yönetim Kasımpaşa taraftarları için ise bilet fiyatlarını şöyle belirledi:

Maraton açık tribün: 25 lira
Kale arkası kapalı tribün: 50 lira
Maraton kapalı tribün: 50 lira
Misafir tribün: 50 lira

Kasımpaşa, ligin 4. haftasında Fenerbahçe'yi konuk etmişti ve Sarı-Lacivertliler maçın uzatma dakikalarında Webo'nun kaydettiği golle maçı 3-2 kazanmıştı. Kasımpaşa yönetimi, bu maç için Fenerbahçeli taraftarların yer alacağı misafir tribünün bilet fiyatını 100 lira olarak belirlemişti. Diğer tribünler için açıklanan fiyatlar ise şöyleydi:

Maraton Açık Tribün: 100 lira
Kale Arkası Kapalı Tribün: 100 lira
Misafir Tribün: 100 lira
Maraton Kapalı Tribün: 150 lira

Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray maçı için belirlenen fiyatları öğrendikten sonra Kasımpaşa yönetimine tepki gösterirken Kasımpaşa taraftarları da farkın nedenini merak ettiklerini sosyal medyada ifade ettiler.

Haberin Devamı