Spor Fenerbahçe'ye bir başkan adayı daha!

Fenerbahçe'ye bir başkan adayı daha!

Paylaş
Fenerbahçe'ye bir başkan adayı daha!

Fenerbahçe'de 2-3 Kasım tarihlerinde yapılacak seçimli olağanüstü genel kurul öncesinde Hulusi Belgü adaylığını açıkladı

The Istanbul Edition Hotel'de gazeteciler ile yemekli bir toplantıda bir araya gelen Belgü, "Bu seçim öncesinde dostlarımla, arkadaşlarımla bir toplantı yapmak istedim. Fenerbahçe için ne yapmak lazım diye konuşmak için bir aradayız. Kafamda her Fenerbahçeli gibi, her zaman başkanlık vardı. Yaklaşık bir hafta önce de bu adımı attım ve aday olmaya karar verdim. Fenerbahçe Kulübü Başkanlığa aday olduğum bu dönemde sırtımda 2 yıllık disiplin kurulunun verdiği bir cezam var. Bu ceza Fenerbahçe genel kurul üyelerinin verdiği bir cezaydı. Bu hafta da oylama yapılacak ve eğer genel kurul üyeleri 'yine ceza alsın' derse, belki de adaylığım düşecek. Ama ben üyelerimizin böyle bir oylamada cezanın kalkması lehine karar kullanacağını düşünüyorum" diye konuştu.
Fenerbahçe kulübünün bir ekip olarak yönetilmesi gerektiğini vurgulayan Hulusi Belgü, şunları söyledi:

"Fenerbahçe'de tek adam ile yönetilmek bizi çok zorluyor. Kulübümüzün bir ekip olarak yönetilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çok yakında da 'Biz Fenerbahçe’yiz' adı altında bir internet sitesi kurarak projelerimizi çok detaylı bir şekilde paylaşacağız. Statla ilgili bir projemizde var. Yeni stadımızı yapıp, Kadıköy'de olmak şartıyla oraya taşınacağız. Çünkü biz Fenerbahçe'nin devlete stat borcu olduğunu düşünüyoruz."

Aziz Yıldırım'ın çok yıprandığını ve yorulduğunu düşündüğünü belirten Belgü, "Bizim önümüzü açması lazım. Aziz Yıldırım başkanlığı bıraktığında onun ve kulübün haklarını zaten koruyacağız" dedi.

Hakan TARHAN/İSTANBUL DHA

Haberin Devamı