Spor Fenerbahçe'ye cevap geliyor

Fenerbahçe'ye cevap geliyor

Paylaş
Fenerbahçe'ye cevap geliyor

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki ilişkiler son yıllardaki en gergin seviyesine ulaştı. Bordo-mavili kulüp ağır bir cevap vermeye hazırlanıyor

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu’nun Başkan Sadri Şener, teknik direktör Şenol Güneş ve kulüp aleyhine yaptığı ağır eleştirilerin ardından İstanbul’da acil olarak toplanan yönetim, pazartesi günü sarı-lacivertli kulübe çok ağır bir cevap verme kararı almıştı.

İlk olarak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın devre arasında hakemlerle ilgili yaptığı açıklamayla başlayan gerginlik, Aykut Kocaman’ın, "Trabzonspor’a verilen penaltılar incelenmeli" açıklaması ile farklı bir boyut kazandı.

Daha sonra Aykut Kocaman ile teknik direktör Şenol Güneş arasında uzun süre devam eden demeç savaşları, Trabzonspor’un üst üste üç maçta penaltısının verilmemesi ile zirveye ulaştı.

TÜM HAKEM HATALARI MASAYA YATIRILACAK

Daha sonra kulübün internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ı taraftarsız davranamayacağı gerekçesi ile Kulüpler Birliği Başkanlığı’ndan istifa etmeye davet eden Başkan Sadri Şener’in bu çağrısı Beşiktaş’tan da destek buldu.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu’nun dün yaptığı açıklamayla tamamen gerilen ikili ilişkilerin, Pazartesi günü Trabzonspor’un vereceği cevapla çok daha gergin hale gelmesi bekleniyor.

Trabzonspor’un 96 yılından itibaren yaşanan tüm hakem hatalarını masaya yatıracağı ve özellikle 2003 – 2004 sezonunda Cem Papila’nın yaptığı hakem hataları sonucu Fenerbahçe’nin şampiyonluğa uzanmasının üzerinde duracağı öğrenildi.

MOSTUROĞLU MUHATAP ALINMIYOR

Yönetimin, Mosturoğlu’nun söylediği, "Hakem hatalarını tek tek karşılaştıralım" iddiasının üzerinde fazlaca durmaya hazırlanan yönetimin tüm hakem hatalarını çıkaracağı öğrenildi.

Ancak Şekip Mosturoğlu’nu muhatap almayan Başkan Sadri Şener’in, açıklamayı bir yönetici veya kulübün internet sitesi aracılığıyla yapması bekleniyor.

Trabzonspor’un ayrıca Mosturoğlu’nun iddia ettiği Gençlerbirliği’ndeki oyuncular, "Trabzonspor için oynayacağız dediler, bunu nasıl açıklayabilirsiniz" şeklindeki açıklamadan sonra, ligde başka takımlarda oynayan Fenerbahçeli oyuncuların maçlardaki performansı üzerinde de durabileceği belirtildi.

Yapılacak olan açıklamada ayrıca Başkan Sadri Şener’i, sürekli olarak özür dilemekle suçlayan Mosturoğlu’na, "Özür dilemek erdemdir" sözü hatırlatılacak.

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı