Spor Fenerbahçe'ye Lugano müjdesi

Fenerbahçe'ye Lugano müjdesi

Paylaş
Fenerbahçe'ye Lugano müjdesi

Bursaspor, Lille ve Belediyespor maçlarında forma giyemeyen Diego Lugano, Antalyaspor karşılaşmasında forma giyecek

Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Uruguaylu Lugano, bir an önce takıma dönmek istediğini ve tam olarak hazır olmak için yoğun çarba sarfettiğini söyledi.

Kendisine iyi baktığını ve profesyonelce yaşadığını da dile getiren Lugano "Ülkemin milli takımı için buradayım ve çalışmalarımı milli takım ile birlikte sürdürüyorum. İsviçre maçında forma giymeyeceğim ve Antalyaspor maçına %100 hazır olmak istiyorum. Hafta sonundaki mücadelemiz bizim için çok önemli" diye konuştu.

MEHMET TOPUZ VE ÖZER HURMACI SALONDA ÇALIŞTI


Öte yandan Sarı-Lacivertli takım Antalyaspor ile Pazar günü yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına, akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci idmanı ile devam etti.

Basına kapalı gerçekleşen antrenman Teknik Direktör Christoph Daum'un yaptığı mini bir toplantı ile başladı. Daha sonra Roland Koch ve Ayhan Tumani eşliğinde koordinasyon, dar ve geniş alandaki çift kale maçlarla sona erdi.

1 saat 30 dakika süren idmanda Mehmet Topuz ve Özer Hurmacı çalışmalarını salonda sürdürdü. Ali Bilgin ise salonun ardından sahada da bir çalışma yaptı. Uğur Boral'ın ise tedavisine devam edildi.

Uğur DEMİRKIRDI/İstanbul (DHA)

Haberin Devamı