Spor Fenerbahçe'ye Merkel engeli

Fenerbahçe'ye Merkel engeli

Paylaş
Fenerbahçe'ye Merkel engeli

Dünya Şampiyonu Joachim Löw'e teklif yapan Fenerbahçe, Alman çalıştırıcıdan "Başbakan Angela Merkel izin vermez" yanıtı aldı

Fenerbahçe Yönetimi, teknik direktyör Ersun Yanal’ın ani istifası sonrası dün toplanırken, ilk olarak Almanya Milli Takımı’nın hocası Joachim Löw’e teklif yapıldığı öğrenildi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; sarı-lacivertli kulüpten aldığı sürpriz telefon karşısında bir hayli şaşıran Joachim Löw’ün, şu an için gelmesinin mümkün olmayacağını belirttiği kaydedildi. 2014 Dünya Kupası’ndaki başarı sonrası sözleşmesinin uzatıldığını ifade eden deneyimli teknik adam, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in ayrılmasına kesinlikle izin vermeyeceğini kaydetti.

İKİ TAKIM OLMAZ

Löw, iki takımı birlikte çalıştırma teklifini ise “Prensip olarak her zaman tek işe konsantre olmak istiyorum” diyerek geri çevirdi.

Sarı-lacivertli yöneticilerin bu gelişmelerin ardından dünkü toplantıda İsmail Kartal ismi üzerinde uzlaşmaya vardığı ancak aceleci davranmamak ve tüm alternatifleri gözden geçirebilmek adına 24 saat beklemeyi daha uygun buldukları öğrenildi.

Haberin Devamı