Spor Fenerbahçe'ye sürpriz isim

Fenerbahçe'ye sürpriz isim

Paylaş
Fenerbahçe'ye sürpriz isim

Fenerbahçe'nin Rennes'te forma giyen Asamoah Gyan'ı transfer etmek için çabaları sürerken ortaya sürpriz bir isim çıktı

Sarı-lacivertli ekip Gyan'dan olumsuz yanıt alırsa Nice'ın 23 yaşındaki forvetiyle anlaşacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve yönetimin çalışmalarının UEFA'ya verilecek olan ilk listenin son tarihi olan 22 Temmuz'a kadar sonuçlandırılması için seferber olundu.

Zaman daralırken, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçına kadar alınacak yeni golcünün takıma girmesi de güçleşecek. Hazır olmadan ve takıma alışmadan sahaya sürülecek bir forvet sıkıntı yaratabilir. O yüzden 3. ön eleme maçında Semih Şentürk'ün golcü olarak sahada yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bu arada transfer girişimleri gizlilikle sürdürülürken, üzerinde önemle durulan isim olan Rennes'ten Asamoah Gyan'ın kaderi, Nice'li Loic Remy'ye endeksli görünüyor. 12 ile 18 milyon Euro arasında gidip gelen fiyat aralığında Fenerbahçe yönetimi Gyan için pazarlıkları sürdürürken, Fransız kulübü Nice forveti Remy'nin alınması durumunda Gyan'ı satmaya karar verdi. Eğer bu durum gerçekleşmezse Fenerbahçe yönetiminin Loıc Remy'e kendisinin yöneleceği ifade edildi. 23 yaşındaki Loıc Remy'nin adı geçen yıl Galatasaray ile de anılmıştı.

Haberin Devamı