Magazin Fenerbahçe'yi karıştıran aşk skandalı

Fenerbahçe'yi karıştıran aşk skandalı

Paylaş
Fenerbahçe'yi karıştıran aşk skandalı

Önder Turacı'nın eski nişanlısı Kübra Aslan öyle bir açıklama yaptı ki, Fenerbahçe'yi bir anda karıştırdı...

Önder yalanlamıştı

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Önder Turacı geçen yıl Türkiye eski güzellerinden, manken Kübra Aslan ile nişanlanmıştı. Nişandan kısa bir süre sonra Önder Turacı bileğini kesti ve hastaneye kaldırıldı.

Hastanede yaptığı açıklamada küçük bir kaza geçirdiğini söyledi. Oysa ki iddialar şöyleydi: Önder Turacı ile Kübra Aslan kavga etti. Önder Turacı elini cam sephaya vurup hastanelik oldu. Ancak Fenerbahçe Kulübü ve Önder Turacı iddiayı yalanladı. Aradan 1 yıl geçti. Önder Turacı’nın eski nişanlısı Kübra Aslan öyle bir açıklama yaptı ki, Fenerbahçe’yi bir anda karıştırdı...

Futbolcuların arası açık

Kübra Aslan “Önder küçük bir kaza geçirmedi. Olay gecesi sarhoş bir şekilde eve geldi. Bana ‘Söyle, bizim takımdan Volkan Babacan (ikinci kaleci) ile birliktesin değil mi? Beni aldattın’ diye üzerime yürüdü. ‘Hayır’ dediysem de inandıramadım. Bana yumruk atmak istedi.

Haberin Devamı

Eğilince yumruğu mutfağın cam kapısına girdi. Eli parçalandı. Hastaneye kaldırıldı. Volkan Babacan ile hiçbir ilgim yoktu. Olaydan sonra Önder’den ayrıldık” dedi. Fenerbahçe Kulübü’nü karıştıran bu aşk skandalının ardından Önder Turacı ile kaleci Volkan Babacan hâlâ konuşmuyor.