Spor 'Fenerbahçe'yi yenmeliyiz'

'Fenerbahçe'yi yenmeliyiz'

Paylaş
'Fenerbahçe'yi yenmeliyiz'

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe maçı öncesinde "Kazanmamız gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu

Spor Toto Süper Ligi’nin 27’nci haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bursaspor’da hazırlıklar sürüyor. Kendileri için zorlu bir karşılaşma olacağını ifade eden Sağlam, kazanmak için oynayacaklarını vurguladı.

Rakibin de kazanmak için oynayacağı bir karşılaşma olacağından izleyenlere keyif vereceğini ifade eden Sağlam, "Rakibimiz şu anda ligin lideri. Uzun süredir galibiyet serisi var.

Güçlü bir rakibe karşı oynarken bizim için kolay maç olmayacak. Kazanmak zorundayız. Belki rakip için de çok güzel bir anlayış olacak. Biz de bu sezon bunun sıkıntılarını çok yaşadık.

Karşınızda tamamen kapanan bir rakip olduğu zaman sıkıntılar ortaya çıkabiliyor. Bu yüzden, belki Fenerbahçe için de çok güzel bir karşılaşma olacak. Belki de bunu bekliyorlardır.

Gerçeklerle yüzleştiğimiz zaman rakiplerimiz ile aramızda bulunan puan farkını kapatmamız gerekiyor. Bunun içinde kazanmamız gerekiyor" diye konuştu.

"DEFANS BÖLGESİNDE SIKINTI VAR"

Takımın son durumu ile ilgili de bilgi veren başarılı teknik adam, "Ömer ve Mustafa Keçeli’nin kart cezası var. Vederson’un da sakatlığı bulunuyor. Takımla antrenmanlara başladı ama sıkıntısı devam ediyor.

Bu eksiklikleri göz önünde bulundurduğumuz zaman defans bölgesinde sıkıntılar ortaya çıkıyor. Kendi içimizde bunun çözümünü üretip sorun oluşturmadan, maça kadar sıkınıtları atlatmaya çalışıyoruz. İyi çalışıyoruz. Moralimiz de yerinde. İnşallah bizim için iyi bir maç olacak" dedi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını Özlüce Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda, başarılı teknik adam talebelerini motive etti.

Önceki gün idmanda, "Topa sahip olun. Böyle oynarsanız kazanamazsınız" diyen Sağlam, futbolcularının bugün daha hırslı çalışması üzerine, "Bravo aferin. Bu bizim takım değil ya. Başka bir takım var burada" diyerek talebelerini motive etti.

Antrenmana milli takımlarında bulunan Kenny Miller ve Altidore katılmadı. Ülkesinden dönen Ivankov ise antrenmanda yer aldı. Hafif sakatlığı bulunan Mustafa Keçeli takımdan ayrı düz koşu yaptu. Yeşil beyazlı futbolcular kısa düz koşunun ardından minyatür kalelerde pas çalışması yaptı.

Emre KOŞAK/DHA

Haberin Devamı