Spor Fener'de Emre sevinci

Fener'de Emre sevinci

Paylaş
Fener'de Emre sevinci

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu takıma dönüyor. Hafta başından beri ayrı çalışan deneyimli futbolcu bugün arkadaşlarıyla birlikte antrenmanda yer alabilecek

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun iyileşmesi teknik heyeti sevindirdi.

Deneyimli futbolcu Kayseri Erciyesspor maçından sonra yapılan antrenmanlarda, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışıyordu. Emre'nin bugün yeniden takımla çalışmalara katılacağı açıklandı. Yıldız futbolcunun Gaziantepspor ile oynanacak maçta da ilk 11'de yer alması bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, ligin 9. haftada yarın Gaziantepspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk yarım saati basın mensuplarına açık tutuldu. Bu sürede top sürme ve pas çalışan yapan futbolcular, daha sonra 3 gruba ayrılarak top kapma çalışması yaptı.

ALPER TAKIMLA ÇALIŞTI

Salı günkü çalışmayı yarıda bırakan Alper Potuk antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Emre Belözoğlu'nun yanı sıra Gökhan Gönül ve Raul Meireles de takımdan ayrı koşu yaptı. Gribal enfeksiyon nedeniyle tedavisi süren kaleci Volkan Demirel ise sahada hafif tempolu koşu ve yürüyüş yaptı.

Sarı-lacivertli takım, bugün yapacağı antrenmanla Gaziantepspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak, tesislerde kampa girecek.

Haberin Devamı