Spor Fener'de kale krizi

Fener'de kale krizi

Paylaş
Fener'de kale krizi

Sağ üst adalesinde ağrıları bulunan Volkan Demirel, PAOK maçında iğneyle oynadı. Sarı-Lacivertli kaleyi Trabzon maçında büyük olasılıkla Mert koruyacak

Antalyaspor galibiyetiyle lige iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe'de Trabzonspor karşılaşması öncesinde kale sıkıntısı yaşanıyor. Sağ ayak üst adalesindeki ağrılar nedeniyle Antalya maçının devre arasında oyundan çıkmak zorunda kalan Volkan Demirel'in sakatlığının ciddi olduğu ve PAOK maçında fedakarlıkta bulunarak iğneyle forma giydiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Başarılı file bekçisi, Trabzonspor deplasmanında da ya yine iğneyle oynayacak ya da kaleyi genç meslektaşı Mert'e bırakacak.

KOCAMAN KARŞI ÇIKIYOR

Bu arada Teknik direktör Aykut Kocaman'ın Volkan Demirel'in Trabzonspor maçında da iğneyle oynamasına karşı çıktığı ve, 'Volkan'ın PAOK maçında yaptığı fedakarlık yeter. Yine iğneyle oynarsa sakatlığı daha da ilerleyebilir' dediği öğrenildi. Öte yandan sakatlığı nedeniyle PAOK karşılaşmasında forma giyemeyen Emre'nin Trabzonspor maçında oynayıp oynamayacağı henüz kesinleşmedi.

Kulüp doktorları yıldız futbolcunun tedavisinin sürdüğünü ifade ederken, Emre'nin sakatlığı hakkındaki kesin kararı bugün verebileceklerini söylediler.

Doğan Çil / AKŞAM

Haberin Devamı