Spor Fener'de kaptan sözü

Fener'de kaptan sözü

Paylaş
Fener'de kaptan sözü

Fenerbahçe'nin başarısında en büyük rolü oynayan kaptan Alex de Souza taraftarlara umut dağıttı

Obir lider, o bir kurtarıcı, o bir efsane... Fenerbahçe’nin kaptanı Alex’ten bahsediyoruz... Süpermen Eskişehir’de de sahneye çıktı, Kanarya’yı uçurmayı başardı. Alex varsa her şey tamam, Alex yoksa her şey eksik... Kaptan bir cankurtaran, kaptan bir büyücü, kaptan bir süpürücü, kim inkar edebilir ondaki bu sihirli gücü!

Haberin Devamı

Fener, Avrupa’da ve Türkiye’de 3 kulvarda birden yoluna devam ediyor, bunda kuşkusuz en büyük rolü kaptan Alex oynuyor... Kadıköy’de Fenerbahçe tribünleri besteleri onun için yapıyor... Fenerbahçeli anne-babaların çocuklarına anlattığı masalların baş kahramanı o... Minik Fenerliler’in yüreği onun sımsıcak sevgisi ile atıp duruyor... Alex şımarmıyor, Alex sulanmıyor, Alex bozulmuyor...

Süper star, Eskişehir maçından sonra da ağır başlılığından hiçbir şey kaybetmedi ve şunları söyledi: “Gol atmak, başarılı olmak beni sevindiriyor. Ancak önemli olan Fenerbahçe’nin kazanması. Arkadaşlarım olmadan tek başına hiçbir şey yapamam. Tek hedefim var mücadele ettiğimiz üç kupayı da kazanmak. Buna ben inanıyorum, taraftar da inansın.”

Haberin Devamı

Yusuf DURSUN