Spor Fener'de rota Choto ve Krasic

Fener'de rota Choto ve Krasic

Paylaş
Fener'de rota Choto ve Krasic

Fenerbahçe transferde ince eleyip sık dokurken, Krasic ve Choto isimlerinin ağırlık kazandığı öğrenildi

Bir süredir yurt dışında bulunan ve dün akşam saatlerinde İstanbul'a dönen Sportif Direktör Aykut Kocaman yaptığı girişimleri ve transfer listesindeki isimleri bugün ayrıntılı bir biçimde Başkan Aziz Yıldırım ile paylaştı.

Kocaman'ın temas kurduğu ve listesinde ön plana çıkan 12 oyuncu olduğu öğrenildi. Bu isimler arasında takıma en faydalı olacak oyuncular tercih edilecek ve en fazla 2 futbolcu için yüksek maliyet ödenecek. Bu konu bugünkü yönetim kurulu toplantısında da masaya yatırılacak.

KRASİÇ VE CHOTO

Basında öne çıkan isimler ise CSKA Moskova'nın 17,5 milyon Euro karşılığında satmayı planladığı Sırp futbolcu Krasiç ve Legia Varşova'da oynayan Zimbabveli Choto.

Krasiç kanat akınları için, Choto ise Bilica'nın yerine savunmaya düşünülüyor. Bu arada sakatlıkları süren Gökhan Gönül, Özer Hurmacı, Mehmet Topuz, Guiza ve Selçuk Şahin'in sağlık durumlarına göre de transfer yön kazanacak.

Özellikle Gökhan, Özer ve Guiza'nın uzun sürecek sakatlıklarını hesaba katan Aykut Kocaman bu oyuncuların alternatiflerini hazırlıyor.

Bu oyuncuların ne zaman topla çalışmalara başlayacaklarının ve takımdan ne kadar sonra idmanlara başlayacaklarının netleşmesi üzerine takımdan uzun süre eksik kalacak oyuncuların mevkiilerine transfer yapılacak.

Uğur DEMİRKIRDI/İstanbul (DHA)

Haberin Devamı