Spor Fener'de sular durulmuyor

Fener'de sular durulmuyor

Paylaş
Fener'de sular durulmuyor

Önder ve Kazım'ın kadro dışı bırakılması, Semih sorunu derken Fenerbahçe'de şimdi de yardımcı antrenör Ayhan Tumani sıkıntısı ortaya çıktı

Fenerbahçe 2010 yılına sıkıntılı girdi. Sarı-Lacivertli ekipte sorunların ardı arkası kesilmiyor. Kazım ve Önder Turacı’nın kadro dışı bırakılması, sözleşmesi habersiz uzatılan Semih’in yönetimle arasında yaşadığı soruna şimdi de yardımcı antrenör Ayhan Tumani’nin oyuncularla gereksiz diyaloğa girmesi eklendi.

Haberin Devamı

Futbolcuların Tumani’yi istemedikleri belirtilirken, teknik direktör Daum yardımcısının görevde kalması için bastırıyor. Ayhan Tumani ile oyuncuların arasının bozulması ise şu şekilde gelişti:

Bir toplantı sırasında Ayhan Tumani, Semih’e “Benim karşımda bacak bacak üstüne atamazsın” uyarısı yapıyor. Golcüden beklenmedik cevap gelince, Tumani bozuluyor. İkinci olayda ise, toplantı salonuna elinde çay bardağı ile giren Lugano, Tumani’den nasibini alıyor. Tumani, Uruguaylı’ya, “Toplantıya çayla giremezsin” çıkışını yapıyor. Tecrübeli oyuncunun “Ben toplantılara hep çayla geldim, bugüne kadar hiç sorun çıkmadı” cevabı karşısında ortalık bir kez daha geriliyordu. Bu yaşananlar Sportif Direktör Aykut Kocaman’a iletiliyor. Olayı araştıran Kocaman da futbolcuları haklı bulup, Tumani’nin ayrılmasını istiyor. Ancak Daum karşı çıkınca Tumani görevde kalıyor. Bu arada Daum’un, Önder ve Kazım’ın affedilmesi için yönetime baskı yaptığı da gelen haberler arasında.

Haberin Devamı