Spor Fener'de Tuncay Şanlı paniği

Fener'de Tuncay Şanlı paniği

Paylaş
Fener'de Tuncay Şanlı paniği

İngiliz kulübü Stoke City'nin satış listesine koyduğu Tuncay Şanlı için Beşiktaş'ın devreye girmesi Fenerbahçe'de alarm zillerini çaldırdı

2007 yılında Fenerbahçe’den bedelsiz olarak İngiliz ekibi Middlesbrough’ya transfer olan, 2 yıl burada kaldıktan sonra geçen sezon Stoke City ile anlaşan Tuncay Şanlı, Ada’da zor günler geçiriyor.

Stoke City’de bekleneni veremeyen ve satış listesine konan milli futbolcunun Türkiye’ye dönüp dönmeyeceği tartışılırken, dün ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü.

Beşiktaş’ın, Tuncay Şanlı ile yakından ilgilendiği hatta Stoke City’ye 5 milyon pound önerdiği iddia edildi. Bu gelişme Beşiktaş taraftarını heyecanlandırırken, Fenerbahçe yönetiminin harekete geçmesine neden oldu.

Eski futbolcularını ezeli rakiplerine kaptırmak istemeyen Sarı-Lacivertli idareciler hemen bir toplantı yapıp İngiltere’ye çıkarma yapma kararı aldı.

Yöneticilerin, Ada’da mutlu olmayan Tuncay Şanlı’yı yeniden Fenerbahçe’ye kazandırmak için tüm imkanları seferber edecekleri öğrenildi.

Çağrı DAVRAN

Haberin Devamı