Spor Fener'den Beşiktaş'a görüntülü cevap

Fener'den Beşiktaş'a görüntülü cevap

Paylaş
Fener'den Beşiktaş'a görüntülü cevap

Fenerbahçe Kulübü, Beşiktaş maçının devre arasında soyunma odası koridorunda yaşananlarla ilgili açıklama yapıyor

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a 24 saat içerisinde yanıt geldi. Beşiktaş'ın soyunma odası koridorlarındaki görüntüleri ortaya çıkarmasıyla başlayan tartışma yeni bir boyut kazandı.

Sarı Lacivertli kulüp de, Siyah beyazlılar'a görüntülü yanıt verdi.

Fenerbahçe Kulübü ilk olarak ligin ilk yarısında oynanan maçtaki görüntülerle yayınına başladı.

Görüntülerde ve haberde Slaven Bilic'in Emre Belözoğlu ve Fenerbahçeli futbolculara karşı tahrikkar tavırlarından bahsediliyor.

Haberin Devamı

"Bilic su şişesi atmaya kalktı, tahrik etti"

Maçın ilk yarısında Bilic'in Fenerbahçeli taraftarlara karşı elinde tuttuğu su şişesini atacakmış gibi yaparak tahrik ettiği belirtildi.



"Emenike'nin önüne çıktı"

"Emenike'nin sinirli bir biçimde sahadan çıktığı zaman Bilic, Nijeryalı'nın tam önüne çıktı."

"Emre'ye kendi dilinde küfür etti"

Emre'yle tartışması sırasında ise Hırvat teknik adamın Emre'ye Sırpça küfür ettiği belirtildi. Emre'nin her maçta Bilic'in insanların annesine küfür ettiği belirtilirken, 'HER MAÇ, JEBEM TI ... ' diyor" (Sırpça küfür) dediği görüntülerin fotoğrafları yayınlandı.

ÇOK AĞIR CEVAP

Fenerbahçe'den ezeli rakibi Beşiktaş'a sert bir karşılık geldi. Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

Öncelikle belirtelim ki burada yer alan açıklamaları sınırlayan yegane şey, ait olduğunuz camiaya duyduğumuz saygıdan ibarettir.

Kaybetme alışkanlığından doğan “Yenilgi yönlendirmelerinizi” dikkatle takip ediyor ve anlayışla karşılıyoruz.

Derbi kazanamamanın, “Köy Takımı” olarak nitelenen takımdan 5 gol yiyerek Avrupa ’dan elenmenin, ya da size ait tek bir tuğlası dahi olmayan stadı söz verdiğiniz tarihte kombine satışı yaptığınız taraftarlarınıza teslim edememenin utancını ve hezeyanını görüyor ve size hak veriyoruz.

Haberin Devamı

Ancak yaşadığınız her ne olursa olsun konu Fenerbahçe ve Fenerbahçe ’nin değerleri olduğu zaman “Diline hakim ol” uyarımızı ciddiye almamanızı kabul edemiyoruz...

Fenerbahçe kaptanına “Ahlaksızlık ” ithamında bulunabilecek kadar ahlak konusunda özgüvene sahip olmanız takdire şayan olsa da, konu ahlak olduğu zaman, konuşacak en doğru kişinin kendiniz olacağını düşünmek konusundaki ısrarınızdan vazgeçmenizi bekliyoruz.

Biliyoruz ki siz;

Kendinizi,

Camianızı

Ya da Fenerbahçe’yi bilemeyebilirsiniz.

Ama bilmeniz gereken haddiniz ve diliniz...

Yine de,

Siz bilirsiniz...