Spor Fener'den çifte atak

Fener'den çifte atak

Paylaş
Fener'den çifte atak

Fransa'nın Nice kentine uçan Fenerbahçeli yöneticiler, Arsenal'in serbest bıraktığı William Gallas'a yıllık 3.5 milyon euro teklif götürdü. Daha sonra Marsilya'ya geçen idareciler Niang için Marsilya Başkanı'nı büyük ölçüde ikna etti

Young Boys sınavlarında çok pozisyon verilmesinin ardından harekete geçen Fenerbahçe yönetimi, Arsenal’in serbest bıraktığı William Gallas’a teklif götürdü. Fransız L’Equipe gazetesinin haberine göre Fransız savunmacı için Fenerbahçeli yöneticilerin teklifte bulunduğu ve yıllık 3.5 milyon euro net kazanç sağlayacak sözleşme hazırladıkları belirtildi. 33 yaşındaki oyuncu için Fenerbahçeli yöneticilerden Murat Özaydınlı ve İlhan Ekşioğlu’nun idari menajer Hasan Çetinkaya ile birlikte Nice’e gittikleri öğrenildi. Burada Gallas ile görüşen yöneticiler, daha sonra Niang’ın transferi için Marsilya’ya geçti. Niang ile daha önce anlaşan Sarı-Lacivertliler’in Marsilya Başkanı Dassier ve teknik direktör Deschamps’ı ikna ederek transferi bitirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

AŞIRI SICAK İDMANI VURDU!

Fenerbahçe, ligin ilk haftasında Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana milli takımlarında bulunan Stoch ve Dia katılmadı. Aşırı sıcak nedeniyle 18.00’da yapılması planlanan akşam idmanı iptal edildi.

SAKATLAR İYİLEŞİYOR

Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan oyuncuların iyileşmeye başlaması, teknik heyete rahat bir nefes aldırdı. Sakatlıktan yeni kurtulan Özer Hurmacı, Mehmet Topuz ve Gökhan Gönül’ün bir an önce takıma katılmaları bekleniyor. Teknik direktör Aykut Kocaman ilk 11’de düşündüğü bu isimlere önemli görevler verecek.