Spor Fener'den imza şov

Fener'den imza şov

Paylaş
Fener'den imza şov

Sarı-Lacivertli takım transfer ettiği İlhan, Stoch, Niang, Dia ve Caner için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda toplu imza töreni düzenledi

Fenerbahçe bu sezon kadrosuna kattığı 5 yeni oyuncu için toplu imza töreni düzenledi. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda teknik direktör Aykut Kocaman’ın da hazır bulunduğu törende, yeni transferler İlhan, Stoch, Niang, Dia ve Caner basın önünde sözleşme imzaladılar.

FENERBAHÇE DÜNYA SAHNESİ

Niang zorlu bir transfer sürecinin ardından Fenerbahçe’ye geldiğini belirterek “Avrupa’nın en önemli kulüplerinden birini tercih ettim. Başarı ve şampiyonluk için elimden geleni yapacağım” derken, Dia ise “Böyle bir kulübün parçası olmaktan çok mutluyum. Fenerbahçe’de yer almak dünya sahnesinde yer almak anlamına geliyordu benim için. Ben de bu tercihi yaptım. Çok mutluyum. Buraya oynamak için geldim” diye konuştu.

Stoch da Fenerbahçe’nin kendisiyle ilk olarak 2009’un aralık ayında temas kurduğunu belirterek “Transferim zorlu bir süreçte oldu. Buraya geldiğim ilk günden itibaren mutluyum. Takımım için elimden gelenin en iyisini yapacağım” ifadesini kullandı.

İlhan ve Caner “Takımımıza elimizden geldiğince sonuna kadar faydalı olmaya çalışacağız” dediler.

Haberin Devamı