Spor Fener'e şimdi de Remy

Fener'e şimdi de Remy

Paylaş
Fener'e şimdi de Remy

Rennes'in yıldızı Asamoah Gyan için tüm imkanlarını seferber eden Fenerbahçe'de alternatif isimler arasına her gün yeni birisi giriyor. Fransız basını Sarı-Lacivertliler'in şimdi de Nice'de forma giyen Loic Remy'yi yakın takibe aldığını ileri sürdü

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın isteğiyle yeni sezon öncesi kadrosunu mutlaka iyi bir golcüyle takviye etmeyi planlayan Fenerbahçe, bir yandan ilk göz ağrısı Asamoah Gyan için imkanlarını zorlarken, diğer yandan da bu transferin gerçekleşmemesi ihtimali üzerine arayışlarını sürdürüyor. France Football dergisi, Rennes Kulübü Başkanı Patrick Lelay’ın, İstanbul’da Asamoah Gyan’ı isteyen Fenerbahçeli yöneticilerle bir araya geldiğini ileri sürdü.

Haberin Devamı

Fransız Kulübü’nün 15 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği iddia edilirken, Kanarya’nın ayrıca Nice Başkanı Stellardo Gilbert ile de bir görüşme yaptığı kaydedildi. Haberde Fenerbahçe’nin, Gilbert’ten Loic Remy’i istediği iddia edildi. 23 yaşındaki Remy, Lyon’dan 2008’de transfer olduğu Nice’de 66 maçta forma giydi ve 25 gol attı. Fenerbahçe’nin Remy karşılığında gözden çıkardığı İspanyol futbolcu Güiza’yı önerdiği de gelen haberler arasında. Fransızlar’ın bu teklife nasıl yanıt verecekleri merak konusu.

Biyonik Gökhan

Geçtiğimiz sezonun büyük bir bölümünde sakat sakat oynayan, ardından lig bittikten sonra omuzundan ameliyat olan Fenerbahçe’nin sağ kanadındaki dinamosu Gökhan Gönül bir an önce formasına kavuşmak için sabırsızlanıyor. Milli futbolcu, önceki gün idmana katılıp, çift kalede yer alarak belirlenen süreden çok önce sahalara döneceğini gösterdi. Gökhan, maç ve antrenman eksiği bulunduğunu ifade ederek, “Yine de gönlümden Young Boys maçında oynamak geçiyor. Tabii ki, son sözü Aykut hoca söyleyecek” dedi.

Haberin Devamı

19 MiLYON EUROYA HAZARD ALINIRDI

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım geçtiğimiz günlerde basın mensuplarıyla yaptığı sohbette Eden Hazard ile ilgili önemli açıklamalar yapmıştı. Yıldırım, genç oyuncunun kulübü Lille’e 19 milyon euro önerdiklerini, ancak kendilerinden 25 milyon euro talep edildiğini belirtmişti. Bu sözlere GWS Menajerlik Şirketi’nin Türkiye sorumlusu Ekrem Örenç’ten yanıt geldi. Fenerbahçe’nin bu oyuncu için yazılı bir teklif yapmadığını belirten Örenç, “Muhtemelen sözlü bir görüşme olmuştur. Yazılı bir teklif olduğu yönünde bir bilgisi yok şirketimizin. 19 milyon euro Lille Kulübü’nü ikna için yeterli bir rakam” şeklinde konuştu.