Spor Fener'e süper Hollandalı

Fener'e süper Hollandalı

Paylaş
Fener'e süper Hollandalı

Fenerbahçe yeni sezonda kadroya süper bir yıldızı katmaya kararlı. Şimdiden transfer çalışmalarına başlayan Sarı-Lacivertliler, Real Madrid'de oynayan van der Vaart'a kanca attı

Fenerbahçe’de yeni sezon için transfer çalışmaları şimdiden başladı. Sarı-Lacivertli yöneticiler kadroya süper bir yabancıyı dahil etmekte kararlı. Bu doğrultuda hareket eden idarecilerin takviye için akıllarındaki ilk mevki orta saha.

Haberin Devamı

Takımın hem ofansif hem de defansif yükünü sırtlayabilecek kaliteli bir yıldız oyuncuya ihtiyaç duyulduğuna işaret eden idareciler dünya çapında kapsamlı bir araştırma yaptı ve Kanarya’nın hedefindeki isim belli oldu: Rafael van der Vaart.

Fenerbahçe yönetimi halen İspanyol devi Real Madrid’de forma giyen 27 yaşındaki Hollandalı oyuncu için sezon sonunda tüm imkanlarını seferber edecek. Teknik direktör Christoph Daum’un da verdiği raporda bu futbolcudan övgü dolu sözlerle bahsettiği ve mutlaka kadroya dahil edilmesi gerektiğinin altını çizdiği öğrenildi.

Rafael van der Vaart, Real Madrid’in son oynadığı Sevilla maçında son saniyede attığı golle takımına galibiyeti getiren isim olmuştu. Hollandalı orta saha oyuncusunun bonservis bedelinin 15 milyon euro civarında olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı