Spor 'Fener'i yendik, hakemi yenemedik'

'Fener'i yendik, hakemi yenemedik'

Paylaş
'Fener'i yendik, hakemi yenemedik'

Bursaspor camiasında, Fenerbahçe maçının hakemi Cüneyt Çakır'a tepkiler sürüyor

Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, karşılaşmada futbolcuların emeklerinin bir kalemde silindiğini belirtti.

Düdük çalmadan maçın bitmediğini bir kez daha anladıklarını ifade eden basın sözcüsü Ferruh Nayman şunları söyledi: "Maçta sürekli rakibi gören, bize hiç bakmayan. Hep onları haklı gören bir hakem vardı.

Penaltılar verilmedi, fauller verilmedi. Nasıl böyle kararlar verebiliyorlar? Vicdanları nasıl rahat ediyor? Hepimiz şoke olduk. Sercan ve Ozan sakatlandı. Onlara mı üzülelim, kupaya mı üzülelim şaşırdık. Fenerbahçe sahada yoktu. 3-0 yaptık. Daha ne olsun. Ama başarılı olmaya müsaade etmiyorlar."

"İSTANBUL HEGEMONYASI BAŞKA BİR ŞEY"

"Ne kadar rahat insanlar. Biz yenilmedik, yendik. Ama yendiğimiz halde İstanbul hegemonyasını aşamadık. İnlarlar onca emek verdi. Bu turu aşmak için belli skor yakalamak lazım. O neticeye ulaştık.

Onca insanın, onca seyircinin emeğine yazık değil mi? Bu kadar vicdansızlık olur mu? Fenerbahçeli futbolcuların suçu yok. Onlar futbolunu oynadı. Ama hakemde ciddi sıkıntı vardı. Sanki Fenerbahçe'nin getirdiği özel hakem gibi davranıyor."

"BİZİMLE OYNAYACAK TAKIM 15 DAKİKA DÜŞÜNSÜN"

"Kupa bize nasip değilmiş. Futbolda herşey var. Artık önümüze bakacağız. Biz eğer Fenerbahçe'ye 3 atabiliyorsak, artık Trabzonspor, Beşiktaş, Galatasaray hiç bir takım farketmez. Yolumuza devam edeceğiz.

Biz artık Bursasporuz. Bizimle oynayacak takım 15 dakika düşünsün. Engel tanımıyoruz, tanımayacağız da. Pazartesi günü ligde de Trabzonspor'u yenip evlerine eli boş göndereceğiz."

Emre KOŞAK/BURSA (DHA)

Haberin Devamı