Spor Fener'in bombası Shaun Wright-Philips

Fener'in bombası Shaun Wright-Philips

Paylaş
Fener'in bombası Shaun Wright-Philips

Fenerbahçe'nin İngiliz kulübü Manchester City'de forma giyen ünlü oyuncu Shaun Wrihgt-Philips'in peşinde olduğu öğrenildi

Fenerbahçe yine gözünü Ada’ya dikti. İngiliz Premier Ligi Şampiyonu Chelsea’den Miroslav Stoch’u kadrosuna katan Sarı- Lacivertli ekip yine kısa boylu ve müthiş hızlı bir futbolcuyu almak için uğraş veriyor. Şimdiki hedef 28 yaşındaki Manchester City’li Shaun Wright-Philips.

Haberin Devamı

2005 yılında 21 milyon pound bonservis ücretiyle gittiği Chelsea’den 2008’de geldiği Manchester City’ye geri dönen Philips, İngiliz Milli Takımı’nın 2010 Güney Afrika Dünya Kupası kadrosunda da yer aldı ve üç maçta forma giydi. Müthiş süratiyle tanınan ve bu nedenle de pocketrocket (cep roketi) lakabı verilen Shaun Wright-Philips’in bir ilginç özelliği de ünlü golcü Ian Rush tarafından evlat edinilmiş olması.

Fenerli yöneticilerin bu bomba transferi bitirmesi için Stoch’u alan yönetici Cihan Kamer’e tam yetki verdiği ifade ediliyor. Oyuncu ve kulübü Manchester City ile pazarlığın devam ettiği ileri sürüldü.

Shaun Wright-Philips kimdir?

25 Ekim 1981 doğumlu Shaun Wright-Philips futbola 1998 yılında Manchester City Kulübü’nde başladı. 2005 yılına kadar 153 maçta 33 kez ağları havalandıran siyahi oyuncu 21 milyon pound karşılığında Londra temsilcisi Chelsea’ye transfer oldu. Burada 2008’e kadar kalan Philips, toplam 72 maçta oynadı ve sadece 6 gol atıp vasat bir performans sergiledi. Ancak yeniden döndüğü City’de 51 maçta 22 golle kendine geldi.

Haberin Devamı