Spor Fener'in dev planı

Fener'in dev planı

Paylaş
Fener'in dev planı

Fenerbahçe yönetiminin transfer kadrosunda Milos Krasic, Altıntop kardeşler ve Necati Ateş yer alıyor

Şampiyonluk yarışının iyice kızıştığı haftalarda Fenerbahçe yönetimi çıkan transfer haberlerinden oldukça rahatsız. Yönetim bu haberlerin 2 kupada da yoluna devam eden takımın dengesini bozacağını düşünüp resmi siteden yalanlamalar geçiyor.

Haberin Devamı

Dün de Hamit Altıntop’un transfer edilebileceği yönündeki haberler yalanlandı. Ancak yeni sezonda Avrupa’da da büyük başarı hedefleyen yönetim transfer çalışmalarını gizliden yürütüyor. Yönetimin hedefinde 4 isim var.

Bunlardan ilki CSKA Moskova’da oynayan 26 yaşındaki Sırp futbolcu Krasic. Krasic orta sahada kanatlarda görev yapıyor ve attığı gollerle de tanınıyor. İkinci isim Başkan Aziz Yıldırım’ın çok istediği Hamit Altıntop.

HAMİT'E YILLIK 4 MİLYON EURO

Bayern Münih’te başarısız bir dönem geçiren Hamit’in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Fenerbahçe savunma ve orta sahada çok yönlü oynayabilen milli futbolcuya yıllık 4 milyon euro önerecek.

Hamit ile birlikte ikizi Halil’e de teklif götürülecek. Fener’in transfer listesinde bulunan bir diğer isim Antalyaspor’da oynayan eski Galatasaraylı Necati Ateş. Bu sezon çok başarılı bir futbol ortaya koyan Necati’yi, Başkan Aziz Yıldırım, Galatasaray’a transfer olmadan önce de istemişti.

Haberin Devamı