Spor Fener'in gözü Henry'de

Fener'in gözü Henry'de

Paylaş
Fener'in gözü Henry'de

3 yıl üst üste şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Fenerbahçe'de daha ilk sezon hayal kırıklığı yaşayınca yönetim harekete geçti

Başkan Aziz Yıldırım’ın 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü vermesinin ardından daha ilk sezonda yaşanan hayal kırıklığı camiada şok etkisi yaratırken, idareciler taraftarın üzerindeki karamsarlığı dağıtmak için transfer arayışına başladı.

Gözler şimdiden yeni sezon için yapılacak transferlere çevrilirken, idareciler camiayı heyecanlandıracak isimleri gündemine aldı. Sarı-lacivertli ekibin transfer listesinde ilk sırada dünyaca ünlü golcü Thierry Henry var.

Özellikle son dönemde Barcelona’da ilk 11’de forma giymekte zorlanan ve ayrılması gündemde olan Fransız futbolcu için girişimlerde bulunan yöneticiler tüm imkanlarını seferber etti.

ALEX VE LUGANO HARİÇ HERKES YOLCU

Fenerbahçe yönetimi ayrıca Lille’de forma giyen Hazard’ın yanı sıra gurbetçi futbolcular Mevlüt, Hamit ve Nuri’yi de yakın markaja aldı.

Mayıs ayında takımda revizyon yapılması da gündeme gelirken, Alex ve Lugano hariç kadroda bulunan yabancılar Güiza, Cristian, Deivid, Bilica ve Andre Dos Santos ile yolların ayrılması yüksek ihtimal.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı