Spor Fener'in hayali Benzema

Fener'in hayali Benzema

Paylaş
Fener'in hayali Benzema

Fenerbahçe transferde büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler'in gizli hedefinin Real Madrid'de umduğunu bulamayan Karim Benzema olduğu öğrenildi

Yeni sezonda teknik direktörlük görevini emanet edeceği Aykut Kocaman’a güçlü bir kadro sunmayı planlayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım transfer çalışmalarını dört koldan sürdürüyor. Sarı-Lacivertli ekip için Krasic, Forlan, Hazard ve Dzsudzsak gibi isimler ön plana çıkarken, asıl hedefin Real Madrid’in yıldızı Karim Benzema olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Fransız futbolcu Lyon’da geçirdiği 5 yılın ardından geçtiğimiz sezon 35 milyon euro bonservis bedeliyle İspanyol ekibine transfer olmuştu. Ancak burada Cristiano Ronaldo ve Higuain gibi isimlerin gölgesinde kalıp, yedek kulübesine mahkum olan Benzema, Fransa’nın Dünya Kupası kadrosunda da kendisine yer bulamadı.

Bu gelişmenin ardından Sarı-Lacivertliler, kendini gösterebileceği bir kulüpte oynamak istediğini dile getiren Benzema için girişimlere başladı. Başkan Aziz Yıldırım’ın talimatıyla harekete geçen idarecilerin Real Madrid ile pazarlık masasına oturmaya hazırlandığı öğrenildi. Fenerbahçe’nin 30 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığı gelen haberler arasında.