Spor Fener'in hocası Kocaman

Fener'in hocası Kocaman

Paylaş
Fener'in hocası Kocaman

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum yönetimin, kendisine “Artık takımın baş antrenörü Aykut Kocaman'dır” dediğini itiraf etti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Fox TV’de yayınlanan ‘Gündem Futbol’ programına son gelişmelerle ilgili şok açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Kendisine her fırsatta ‘paragöz’ yakıştırmasının yapıldığını ifade eden Alman teknik adam, “Ancak gerçek kesinlikle böyle değil. Yönetime ‘Alacağımın yüzde 40’ı olan 2.4 milyon euroyu verin, ayrılayım’ dedim. Fakat Başkan Aziz Yıldırım teklifimi reddetti, çünkü beni bedelsiz göndermek istiyordu. Bunların yaşandığı süreçte Avrupa’daki dostlarımdan birçok telefon aldım. Fenerbahçe’de neler olup bittiğini sordular. Açıkçası Fenerbahçe gibi büyük bir markanın imajı yurt dışında fazlasıyla zarar gördü. Zararlı çıkan tek taraf Fenerbahçe oldu” dedi.

İKİ HOCA OLMAZ

Geçen hafta yapılan toplantıda yönetimin söylediği birçok şeyi kabul ettiğini vurgulayan Daum, şöyle konuştu: “Fenerbahçe’nin baş antrenörü artık Aykut Kocaman’dır dediler, kabul ettim. Ama hem ben hem Aykut Kocaman takımı aynı anda yönetemeyiz ki. İlk günden beri söylüyorum, Fenerbahçe tek bir takım ve bir takımın iki hocası birden olmaz. Yine de tüm savaşım takımın başarısı için olacak.

Haberin Devamı

Yardımcılarımdan Ayhan Tumani ve Holger Gerke’nin gönderilmesi tamamen beni yıpratmak ve üzerimde baskı oluşturmak için yapılan bir operasyon. Tek kelimeyle kolumu kanadımı kırdılar. Oysa her ikisi de takım için varını yoğunu ortaya koydu. Yapılanlar çok büyük saygısızlıktır.”

STOCH 3. SINIF OYUNCU

Daum transfer edilen Stoch’un alınmasıyla ilgili yönetimden bir talebinin olmadığını ifade ederek “Aykut Kocaman’ın yaptığı bir transferdir. Bazı oyuncular vardır Ribery ve Robben gibi, bunlara ‘A sınıfı oyuncular’ deriz. Fakat Stoch ‘C sınıfı bir oyuncu.’ Tamam, ‘kötü’ demiyorum, ama daha fazla gelişim gösteremez. Örneğin benim istediğim Eden Hazard da ‘B sınıfında’, ama iyi çalıştırılırsa ve üzerinde durulursa ‘A sınıfı’na yükselebilir. Kendisiyle telefonda görüştüm ve transfer etmek istediğimi söyledim. Menajeriyle Paris’te 8 saat Aykut Kocaman’dan telefon bekledik. Kendisini aradık, ama cevap vermedi. Sonunda da Chelsea kaptı” ifadelerini kullandı.