Spor Fener'in Pedersen savaşı

Fener'in Pedersen savaşı

Paylaş
Fener'in Pedersen savaşı

The Sun, Fenerbahçe'nin Blackburn'de forma giyen Pedersen'in peşinde olduğunu yazdı. 28 yaşındaki yıldıza, Palermo, Olympiakos ve Fiorentina'nın da talip olduğu ileri sürüldü

İngiltere’nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun, aralarında başta Fenerbahçe olmak üzere, Palermo, Olympiakos ve Fiorentina’nın da bulunduğu devlerin, Blackburn Rovers’ta forma giyen Morten Gamst Pedersen’i kadrolarına katmak için savaşa girdiklerini açıkladı.

Premier Lig ekibi Blackburn’le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Norveçli kanat oyuncusuna kulübünün haftalık 25 bin pound teklif ettiği ileri sürüldü.

28 yaşındaki oyuncunun kendisiyle ilgilenen takımlardan dolayı henüz kararını vermediği bildirildi. Fenerbahçeli yöneticilerin daha önce de transferi gündeme gelen Pedersen’i almak için ısrarlı oldukları kaydedildi.

Pedersen ise “Fenerbahçe’nin teklifi çok ciddi. Düşünme aşamasındayım. Türkiye tam bir futbol ülkesi. Şartlar oluşursa neden olmasın? diye konuştu.

Pedersen kimdir?

2004-05 sezonundan bu yana Blackburn Rovers’ta oynayan 1.83 metre boyundaki Pedersen, bu sürede 176 maçta forma giydi ve 26 gol attı.

2000-04 yılları arasında Norveç Ligi takımlarından Tromsö’de görev yapan 28 yaşındaki Pedersen, 54 kez milli takımda oynadı ve 12 gol kaydetti.

Yusuf DURSUN

Haberin Devamı