Spor Fener'in Ronaldinho aşkı

Fener'in Ronaldinho aşkı

Paylaş
Fener'in Ronaldinho aşkı

Fenerbahçe'nin hedefindeki ilk isim geçen sezon da görüşülen; ancak anlaşma sağlanamayan Milan'ın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho

Trabzon ile 1-1 berabere kalıp şampiyonluğu son maçta Bursa’ya kaptıran Fenerbahçe’de yaşanan şok dünyaca ünlü yıldızları transfer ederek atlatılmaya çalışılacak. Bu yüzden hemen harekete geçen yöneticiler geçtiğimiz sezon da görüştükleri Milan’ın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho’yu bu kez transfer etmek için tüm imkanları zorlayacak.

Haberin Devamı

Bu kez devreye kaptan Alex de Souza da sokulacak. Alex’ten Ronaldinho’yu ikna etmesi için yüz yüze görüşmesi ve kulüpteki imkanları anlatması istendi. 30 yaşındaki Ronaldinho’nun Milan ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

TEMİZLİK BAŞLIYOR

CSKA Moskova’da oynayan Krasic için de çalışan yönetim 20 milyon euroluk bonservis nedeniyle geri adım atmış durumda. Yönetimin ilgilendiği bir başka yıldız ise Barcelona’nın yeni sezonda kadroda görmek istemediği Fransız futbolcu Henry.

Yönetim bu 3 yıldızla da görüşmelere devam edecek. Öte yandan Ali Bilgin, Önder, Deniz, Deivid, Vederson ve Semih’in önümüzdeki yıl takımda olmayacağı hemen hemen kesinleşti. Cristian ülkesinde bir takıma kiralanacak, Selçuk da fiyatında indirim yapılmasını kabul ederse kalacak.

Haberin Devamı

Uğur Önver