Magazin Ferdi Tayfur'un yeğeni Seda Sayan'a çıktı ortalığı karıştırdı!

Ferdi Tayfur'un yeğeni Seda Sayan'a çıktı ortalığı karıştırdı!

Paylaş
Ferdi Tayfur'un yeğeni Seda Sayan'a çıktı ortalığı karıştırdı!

Seda Sayan ile Uğur Arslan'ın Show TV'deki 'Artık Susma' programına katılan Ferdi Tayfur'un yeğeni Aydoğan Tayfur 'Ben de özledim' şarkısının söz ve müziğinin kendisine ait olduğunu ama amcası Ferdi Tayfur'un 'fikir ve emek hırsızlığı' yaparak eserine el koyduğunu iddia etti

Aydoğan Tayfur, amcasının eserini çaldığı iddiasına ek olarak da Ferdi Tayfur'un ''Bir aileye bir Ferdi Tayfur yeter'' diyerek kendisinin önünü kestiğini anlattı.

KLİP ÇEKİMİNİ BAHANE ETTİ, CENAZEYE KATILMADI



Aydoğan Tayfur ayrıca ''Amcası Ferdi Tayfur'un yaptığı hırsızlığı ve ikinci bir Tayfur'un sanat dünyasındaki yükselişini engellemesini geçmişte belki affedebileceğini ama öz amcasının cenazesine bile klip çekimini bahane ederek katılmayarak büyük bir vefasızlık göstermesini asla affetmeyeceğini'' ifade ederek 2009 yılından itibaren amcası Ferdi Tayfur ile görüşmediğini ve ''Onu asla affetmeyeceğini'' sözlerine ekledi.




Seda Sayan, dolandırılan geline açıkça sordu: Gerdek gecesi oldu mu?



RTÜK'ten Hülya Avşar'a ve Seda Sayan'a ceza yağdı


HALE SOYGAZİ SEDA SAYAN'A ÇOK KIZGIN

Seda Sayan ile Uğur Arslan'ın programına 2 ay önce çıkan Murat Şar oyuncu Hale Soygazi'nin oğlu olduğunu iddia etmişti. Çok sinirlenen Hale Soygazi dava açacağını söylemişti.



''BENİ ARAMASINLAR''

67 yaşındaki Hale Soygazi şu açıklamaları yapmıştı: Duruşma gününü bekliyorum. DNA testine de televizyonlar değil, mahkeme karar verir. Kaldı ki, ben hiç çocuk doğurmadım. O programdan kimseyle konuşmam. Zaten kimse beni aramadı. Aramalarını da istemem. Programın sunucuları mahkemeden sonra benden özür dilemek zorunda kalacaklar!

Haberin Devamı