Gündem Fermuarlı kravat, deliksiz kemer

Fermuarlı kravat, deliksiz kemer

Paylaş
Fermuarlı kravat, deliksiz kemer

Adana'da açılan 3'üncü Çukurova Kitap ve Eğitim Fuarı'nda öğrencilerin hayatını kolaylaştıran ilginç ürünler dikkat çekti

Fuarda stant açan İzmir merkezli Mi-Ju firması, Güney Kore’den ithal edilen fermuarlı kravat modellerini ve deliksiz kemeri tanıttı.

Çoğu öğrencinin kravat bağlama stresi yaşadığını, fermuarlı kravatla bu sıkıntıya son verdiklerini belirten Mi-Ju İthalat İhracat Şirketi Satış Müdürü Hüseyin Karadeniz, pratik kullanım sağlayan fermuarlı kravatın çözmeden yıkanabilmesinin öğrenci sağlığı açısından büyük önemi olduğunu söyledi.

Hüseyin Karadeniz, sıkıştırılmış toz deri üzerine özel kaplamayla üretilen deliksiz kemerin ise özellikle ilköğretim öğrencilerinin tuvalet ihtiyaçlarında kolaylık sağladığını, deliklerin geçtiği toka yerine şeritli çıkrık sistemi kullanıldığını ve mekanizma üzerindeki düğmeye basarak kemerin açıldığını belirtti.

Fermuarlı kravat kumaş ve üzerindeki baskılara göre 10- 15 lira, kahverengi ve siyah renklerindeki deliksiz kemer ise 10 liradan satılıyor.

Bünyamin YIL/ADANA (DHA)