Spor Fernandes, Beşiktaş'a dönüyor

Fernandes, Beşiktaş'a dönüyor

Paylaş
Fernandes, Beşiktaş'a dönüyor

Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı tartışılan Manuel Fernandes'in siyah-beyazlı kulüple anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi

Geçtiğimiz yıl Beşiktaş'tan yıllık 1.7 milyon Euro alan Fernandes'in bu yıl alacağının 2 milyon 250 bin Euro'ya çıkarılmasını talep ettiği, siyah-beyazlı yönetimin de yıldız futbolcuyu İstanbul'a davet ederek "anlaşabiliriz" mesajını ilettiği belirlendi.

Beşiktaş yönetiminden alınan bilgilere göre, kulüp ilkelerinden taviz verilmeden anlaşma zeminin aranacağı ve 2 milyon 100 bin Euro gibi bir rakama bu transferin noktalanacağı öğrenildi.

Bonservisi için 2 milyon Euro ödeneceği bildirilen Fernandes'in önümüzdeki haftadan itibaren takıma katılması ve yeni sezon hazırlıklarına başlaması bekleniyor.

FORMA GELİRLERİ KATLANDI

Öte yandan Beşiktaş'ta forma gelirlerini katlamanın sevinci yaşanıyor. Forma reklamı için 3 ayrı firmayla toplamda yıllık 9 milyon dolara anlaşan siyah beyazlı yönetim, kulüp tarihinin en yüksek gelirini elde etme başarısına ulaştı.

Beşiktaş'ın göğüs reklamı için 3 milyon dolar,s ırt reklamı karşılığında 4 milyon dolar ve kol reklamı için de 2 milyon dolar alacağı belirlendi.

Bu arada sabah yapılan antrenman sonrası yöneticilerden Mete Düren, siyah beyazlı kulübün Bolu'ya yapmayı planladığı yeni kamp tesisleri ile ilgili gelişmeler konusunda basın mensuplarına bilgiler verdi. Öte yandan Beşiktaş'ın sabah yapılan antrenmanına Mustafa Pektemek sol ayağındaki zorlama nedeniyle katılmadı.

Haberin Devamı