Spor 'Fernandes'te tek sorun...'

'Fernandes'te tek sorun...'

Paylaş
'Fernandes'te tek sorun...'

Beşiktaş'ın bu sabah gerçekleştirdiği idman öncesi futbol A takımından sorumlu yöneticisi Ahmet Kavalcı basın mensupları ile sohbet etti

Fernandes konusunda, "Rakamlar birbirine yakın ama tek sorun, biz kulüp olarak imza parası ödemek istemiyoruz. Sürecin uzamasının tek sebebi bu" diye konuşan Kavalcı, Ronaldinho için kulüp adına herhangi bir menajeri görevlendirmediklerini belirtti.

"7.5 MİLYON BONSERVİS ÇOK FAZLA"

Bu sezon gösterdiği performans ile Slaven Biliç'in ısrarla bonservisinin alınmasını istediği Gökhan Töre için Galatasaray'ın devrede olup olmadığı ile ilgili soruya Kavalcı, "Töre milli futbolcu, Galatasaray'ın Töre'ye talip olması gayet normaldir. Satın alma opsiyonu bizdedir. Gökhan Töre için belirlediğimiz bir bütçe var, devre arasında kulübüyle görüşmelerimizi gerçekleştireceğiz, fakat istenilen 7.5 milyon euro çok fazla. Pazarlık edeceğiz" şeklinde yanıt verdi.
Milli takımdan dönen futbolcularını tek tek tebrik eden Kavalcı, Beşiktaş'ın Milli takıma 5 oyuncu verdiğini ve bu sayının daha da artmasını temenni ettiklerini, Muhammed'in de gelecekte Milli takımın değişmezi olmasını arzu ettiğini söyledi.

ALİ DANAŞ - İSTANBUL / DHA

Haberin Devamı