Spor Fernando'dan skandal açıklamalar!

Fernando'dan skandal açıklamalar!

Paylaş
Fernando'dan skandal açıklamalar!

Galatasaray'ın kampına katılması beklenen Fernando'dan şok açıklamalar geldi. Portekiz basınına yıldız ortaya saha oyuncusu, "Bu transfer Manchester City için iyi olacaktır ancak benim için kötü olabilir!" yorumunu yaptı.

Galatasaray'ın yolunu merakla gözlediği Fernando, Türkiye'ye gelmek konusunda Sarı-Kırmızılılar kadar istekli görünmüyor.

Pazar günü sağlık kontrolü için İstanbul'a gelmesi beklenen 30 yaşındaki futbolcu, Portekiz'de yayın yapan Diário de Notícias gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"BENİM İÇİN İYİ OLMAYABİLİR"


Kiralık gitmek için birkaç alternatifi bulunduğunu ifade eden Fernando, "Manchester City kiralık gitmeme yanaşmıyor, çünkü bir senelik kontratım kaldı. Galatasaray bonservisimi satın almak için City'ye teklifte bulundu, onlar da beni satmak istiyorlar. Bu transfer elbette kulübüm için iyi olacaktır ancak onlar için iyi olan, benim için o kadar da iyi olmayabilir. Bu konuyu 31 Ağustos'a kadar çözüme ulaştırmak oldukça zor gözüküyor." diyerek aslında Galatasaray'a imza atmak konusunda o kadar da istekli olmadığını ortaya koydu.

Haberin Devamı