Nedim Şener FETÖ’cü darbecilerden şikayetçiyim
HABERİ PAYLAŞ

FETÖ’cü darbecilerden şikayetçiyim

Haberin Devamı

Hrant Dink cinayetini araştırmaya başladığım 2007’den beri Fethullahçı Terör Örgüt (FETÖ) ile uğraşıyorum. Polis, savcı, hakim ve gazetecileri aracılığıyla Türkiye’ye nasıl bir komplo kurduklarını gözlerimle gördüm. Hrant Dink cinayetine bile bile göz yumduklarını ortaya çıkardığım andan itibaren tüm Türkiye’yi yazdıklarımla uyarmaya çalıştım.

Kendilerine “Cemaat” yerine, “Camia”, “Hizmet Hareketi” denmesini istedikleri ve neredeyse tüm basının bu “talimata” itaat ettiği 2009’da, “Ergenekon Belgelerinde Fethullah Gülen ve Cemaat” isimli kitap yazarak devlet içinde her alanda yapılanmalarını anlatmaya çalıştım.

2002 yılından beri işbirliği yaptıkları iktidara karşı en tehlikeli yüzlerini 7 Şubat 2012’de MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı tutuklama girişimiyle gösterdiler.

Ama hükümet ve ona yakın medya bu olayda bile tehlikeyi tam göremedi. Ya da gördüler ve ama güçleri yetmedi.

FETÖ beni kumpasla Silivri Cezaevi’ne atarak karşılık verdi. 2012’de cezaevinden çıktıktan sonra da mücadelem devam etti. 17/25 Aralık 2013 yolsuzluk operasyonları üzerinden yine hükümeti, son olarak 15 Temmuz 2016 darbe girişimiyle tüm halkı hedef aldılar.

FETÖ’nün darbe girişiminde 248 insanımız şehit oldu 2 bin 200 insanımız yaralandı.

FETÖ ile kesintisiz verdiğim mücadele 15 Temmuz gecesi CNNTürk’ü basan darbeci askerlerin doğrulttukları tüfeklerle başka bir boyuta geçti. CNNTürk’ü basan FETÖ’cü askerlere, “Evimize girdiniz ulan çıkın burdan” diye direnirken, G3 tüfekleri üzerime doğrultulmuştu. Robotlaşmış FETÖ’cüler “Çık buradan in aşağıya vururuz” dedikçe ben “Vurun ulan şerefsizler, bu yaptığınızdan utanacaksınız, bu geceyi çocuklarınıza nasıl anlatacaksınız” demiştim.

O geceye dair görüntülerin ortaya çıkmasından sonra yapılan soruşturmada ifadem alınmıştı dün de iddianamesi çıktı. Tüm anlattıklarım “Müşteki” olarak o iddianamede yer alıyor.

Şimdi sıra yargılamada. Evet ben o davada, hem yurttaş olarak hem gazeteci olarak şikayetçiyim. FETÖ’cü darbecilerle mahkemede yüzleyeceğim. Bakalım o FETÖ’cüler utanacak mı göreceğim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder