Yaşam FETÖ'cü eski amir adliyeyi birbirine kattı: Bekleyin eski günler gelecek

FETÖ'cü eski amir adliyeyi birbirine kattı: Bekleyin eski günler gelecek

Paylaş
FETÖ'cü eski amir adliyeyi birbirine kattı: Bekleyin eski günler gelecek

Tokat’ta FETÖ/PDY sanığı, KHK ile meslekten ihraç edilen eski emniyet amiri Turgut Çivrillioğlu adliye girişinde polisleri tehdit edince gözaltına alındı. X-ray cihazından geçmek istemeyen Turgut Çivrillioğlu, "Bekleyin eski günler gelecek. Bunun hesabı sorulacak" dedi

İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevliyken FETÖ/PDY soruşturması kapsamında KHK ile meslekten ihraç edilen ve ayağında elektronik kelepçe bulunan eski emniyet amiri Turgut Çivrillioğlu, Tokat Adliye binası girişinde buradaki x-ray cihazından geçmek istemedi.

Haberin Devamı

'BEKLEYİN ESKİ GÜNLER GELECEK'

Kendisini uyaran polis ekiplerine sinirlenen Turgut Çivrillioğlu’nun "Ben emniyet mensubuyum tanımadınız mı?" diyerek diğer taraftan geçtiği, giderken polislere dönerek, "Bekleyin eski günler gelecek. Bunun hesabı sorulacak" dediği belirtildi.

GÖZALTINA ALINDI

Adliye binasına girerken bu sözleri duyan bir avukat ise savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcının talimatı üzerine bina girişinde görevli polisler, Turgut Çivrillioğlu hakkında tutanak hazırladı. Daha sonra polis ekipleri, Turgut Çivrillioğlu’nu gözaltına aldı.

Turgut Çivrillioğlu’nun yargılandığı FETÖ/PDY davasından hapis cezası aldığı ve Bölge İstinaf Mahkemesi tarafından onaylanan dosyanın Yargıtay’da olduğu öğrenildi.