Spor Feyenoord, Rutten ile anlaştı

Feyenoord, Rutten ile anlaştı

Paylaş
Feyenoord, Rutten ile anlaştı

Hollanda 1. Futbol Ligi ekiplerinden Feyenoord, sezon sonunda görevinden ayrılacak teknik direktör Koeman'ın yerine Fred Rutten ile anlaştı.

Hollanda 1. Futbol Ligi (Eredivisie) ekiplerinden Feyenoord, sezon sonunda görevinden ayrılacak olan teknik direktör Ronald Koeman’ın yerine Fred Rutten ile anlaştı.

Kulüpten yapılan açıklamada, 1 Temmuz 2014’te görevine başlaması öngörülen Rutten ile 1 yıllık anlaşmanın önümüzdeki günlerde De Kuip Stadı’nda imzalanacağı belirtildi.

Feyenoord Genel Direktörü Martin van Geel, 51 yaşındaki tecrübeli teknik adamla anlaşmanın memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

Daha önce FC Twente, PSV, Vitesse ve Alman ekibi Schalke 04 gibi takımları çalıştıran Rutten ise son yıllarda Koeman yönetiminde çok iyi işler yapan Feyenoord’da çalışacak olmanın kendisini mutlu ettiğini kaydetti.

Feyenoord, daha önce teklif götürdüğü Hollanda Milli Takımı’nı çalıştıran Louis van Gaal ve Co Adriaanse’den olumsuz yanıt almıştı. Feyenoord, 26. haftası geride kalan Eredevisie’de topladığı 45 puanla, lider Ajax’ın 12 puan gerisinde 4. sırada bulunuyor.

AA

Haberin Devamı