Selin Çakar Fi Çi Pi üçlemesinin muhteşem ikilisi
HABERİ PAYLAŞ

Fi Çi Pi üçlemesinin muhteşem ikilisi

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel dizisinin Cesur ve Sühan’ını Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün canlandıracağını duyduğumda bir tereddüt etmiştim ve diziyi izleyene kadar da nasıl bir kimya yakalayacaklarını kestirememiştim. Güçlü bir buluşmaydı evet ama birçok kişi benim yaşadığım ikilemi yaşamıştı.

Ama bu defa okuduğum habere ilk tepkim tereddütsüz ‘Çok iyi ya!’ oldu. Geniş kitlelere ulaşan ve tutkulu, takıntılı bir aşkı anlatan Fi, Çi ve Pi roman üçlemesi PuHu online izletme platformunca dizi olarak uyarlanacak. Dizinin başrolü için Serenay Sarıkaya ile el sıkışıldığını okumuştuk. Son 1 haftadır ise güzel oyuncuya Mehmet Günsür’ün eşlik edeceği konuşuluyor. Eğer bu iki isim bir araya gelirse bence son zamanların en iyi partnerlerinden birini izleyeceğiz.


Barış Kılıç ‘Evlat Kokusu’yla dönüyor


Barış Kılıç’ın ekrana çok yakıştığını düşünürüm. Ama bir türlü istediği çıkışı yakalayamadığını da düşünürüm. Aslında şöyle bir dönüp baktığımızda ünlü ismi hep birbirine yakın karakterlerde izlediğimizi görebiliriz. Yeni yılda yayına girmesi planlana, Kanal D’nin yeni projesi ‘Evlat Kokusu’nda farklı bir karaktere bürünür mü bilinmez ama Sedef Avcı ve Hande Soral’ın da başrollere eşlik edeceği dizi adından belli olduğu üzere dramatik bir hikaye anlatacak.

Oysa Barış Kılıç için romantik komedi de bir seçenek olabilirdi ama sanırım dram ağırlıklı hikayeler reyting açısından daha garanti görülüyor. Umarım başarılı oyuncu bu projede hakettiği çıkışı yapar ve bugüne kadar oynadığı karakterlerin dışında bir karakterle ekranda olur.

Cenk Eren’in yeni albümü çıktı!


Bu albümden bahsetmeden mümkün değil geçemezdim. Bir süre önce Tanju Okan şarkılarından bir repertuvar albüm çıkaran Cenk Eren, bu defa söylemek için Ferdi Özbeğen şarkılarını tercih etti. İyi ki de etti. Çünkü şahane bir albüm olmuş. ‘Büklüm Büklüm’ şarkısını lise yıllarımdan beri çok severek dinlerdim ve Cenk Eren öyle güzel okumuş ki beni kalbimden vurdu. Defalarca kez dinledim.

Sadece ‘Büklüm Büklüm’ değil elbette; 'Dilek Taşı' var, 'Yok Yok Yalan Deme' var. Var da var. İnsanın ruhunu dinlendirecek bir albüm olmuş. Cenk Eren öyle sakin, öyle içten söylemiş ki başucu albümü olacak bir iş olmuş. Tebrikler sevgili Cenk Eren...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder