Ekonomi Fiat, Temmuz Kampanyasıyla Ticaretin Ritmini Değiştiriyor!..

Fiat, Temmuz Kampanyasıyla Ticaretin Ritmini Değiştiriyor!..

Paylaş
Fiat, Temmuz Kampanyasıyla Ticaretin Ritmini Değiştiriyor!..

Fiat, Temmuz Kampanyasıyla Ticaretin Ritmini Değiştiriyor!..

Fiat Ticari Araçlar, 18.000 TL’ye 2 yıl %0 faizli kredi veya peşin alımlarda cazip indirimlerle yeni sahiplerini bekliyor.



Tofaş çatısı altında bulunan Fiat, müşterilerine Temmuz ayına özel, çok cazip kampanyalarla ticari araç sahibi olma imkanı sağlıyor. Kampanya kapsamında, Fiat’ın ticari araç ailesinin üyeleri Doblo, Fiorino ve Ducato modelleri 18.000 TL’ye 2 yıl vadeli %0 faizli kredi seçeneğiyle müşterilere sunuluyor. Ticari aracını peşin satın almayı tercih edenleri ise anahtar teslim fiyatı üzerinden 4.000 TL’ye varan özel indirimler bekliyor. Fiat ayrıca “Okul Paketi Bizden” sloganıyla, servis sektörünün en beğenilen modellerinden Ducato minibüs ve otobüslerde, kredili veya peşin alımlarda okul paketini de hediye ediyor.

Haberin Devamı

Temmuz ayında bir Fiat Doblo, Fiorino veya Doblo sahibi olmak isteyenler, Koç Fiat Kredi’nin sunduğu, 18.000 TL’ye 2 yıl vadeli %0 faizli krediye ek olarak, 30.000 TL’ye 60 ay vade ve %0,67 faiz oranına sahip kredi imkanından da faydalanabiliyor.

Cazip kampanya imkanlarına ek olarak; Fiat’ın, yolcu sadakat programı Miles&Smiles üyeleri için Türk Hava Yolları ile ortaklaşa hayata geçirdiği Bonus Mil kampanyası da 30 Eylül tarihine uzatıldı. Kampanya kapsamında, Yeni Doblo Combi, Yeni Doblo Panorama, Fiorino Combi, Fiorino Combimix veya Fiorino Panorama modellerinden birini satın alan müşterilere 10.000 mil hediye ediliyor.