Spor FIFA kokartlı hakem listesi

FIFA kokartlı hakem listesi

Paylaş
FIFA kokartlı hakem listesi

Türkiye Futbol Federasyonu, 2010'da FIFA kokartı takacak hakemler listesini belirleyerek FIFA ile paylaşırken, 28 hakemin yer aldığı liste onaylandı

Geçen yıl da FIFA listesinde olan Fırat Aydınus, Cüneyt Çakır, M. Selçuk Dereli, Hüseyin Göçek, Halis Özkahya, Bülent Yıldırım, Yunus Yıldırım, 2010'da da bu konumda yerlerini alacak.

FIFA kokartı takacak yardımcı hakemler Baki Tuncay Akkın, Bahattin Duran, M. Emre Eyisoy, Serkan Gencerler, Bülent Gökçü, Serkan Ok, Tarık Ongun, Cem Satman, Erdinç Sezertam ve Aleks Taşçıoğlu oldu. Aleks Taşçıoğlu ilk kez FIFA listesine girdi.

Tuğba Tosun Ayer, Dilan Deniz Gökçek, Kadriye Gökçek yardımcı hakemlerden de Seçim Demirel, Belgin Kumru, Sevcan Sungur, Sibel Yamaç, 2010 FIFA listesindeki bayan hakemler.

FIFA kokartı takacak Sevcan Sungur, ilk kez FIFA listesine dahil oldu. Bu yıl ilk kez 2 Futsal hakemimiz FIFA kokartı takmaya hak kazandı. Kamil Çetin ve Ozan Soykan uluslararası futsal müsabakalarında da görev alabilecek.

2009 Dünya Plaj Futbolu Kupası Finali'nde görev alma başarısı gösteren Serdar Akçer ile Arda Ergene de plaj futbolu hakemi olarak, FIFA listesinde yer almaya devam edecek.

İstanbul/DHA

Haberin Devamı