Spor Fikret Orman'dan transfer açıklaması! Vida...

Fikret Orman'dan transfer açıklaması! Vida...

Paylaş
Fikret Orman'dan transfer açıklaması! Vida...

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, katıldığı programda Şampiyonlar Ligi'nde tur atlamalarını değerlendirdi, ikinci turda Real Madrid'i istemediğini belirtti. Cenk Tosun ve Oğuzhan Özyakup hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili de konuşan Orman, "Bu çocuklar Beşiktaş'a gönülden bağlılar." derken Vida hakkında da "Premier Lig'de ne yapacak? Çok konuşmayayım!" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde çok güçlü takımların olduğunu artık her takımın kuvvetli olduğunu belirten ve Beinsports'a açıklamalarda bulunan Fikret Orman, "Real Madrid bu turda gelmesin. Şimdi olmasın. Beşiktaş böyle oynadığı takdirde her takımı zorlar. Artık hafife alınacak bir takım değiliz." yorumunda bulundu.

"ARTIK BİR AVRUPA KUPASI İSTİYORUM"


Dünyada birçok yerde taraftarları olduğunu belirten Orman, "İlk geldiğimde de söyledim. 'Dünya kulübü olmamız lazım' dedim. Malezya'da, Orta Doğu'da, Azerbaycan'da taraftarlarımız var. Beşiktaş artık her yerde tanınıyor. Bir Avrupa Kupası almamız lazım. Bunu istiyorum" dedi.

"VİDA HAKKINDA DAHA FAZLA KONUŞMAYAYIM"


Vida transferi ve Cenk Tosun ile Oğuzhan'ın takımdan ayrılma iddialarıyla ilgili de yorumlarda bulunan Fikret Orman, "Oğuzhan kaptanımız. 10 numaramız. Biz istemediğimiz sürece takımdan ayrılmaz. Cenk'i de sürekli bir yerlere gönderiyorlar. Bu çocuklar mal değiller. Beşiktaş'a gönülden bağlılar. Vida, Premier Lig'e gidip ne yapacak? Porto'nun hocası '1 puan aldığımız için mutluyuz' diyor. Bizim bütçemiz Porto'dan fazla. Vida hakkında söyleyebileceklerim bu kadar. Daha fazla konuşmayayım" diyerek adeta Hırvat stoperin transferinin bittiği imasında bulundu.

Haberin Devamı