Spor Fikret Orman: Hedeflerimize koşuyoruz

Fikret Orman: Hedeflerimize koşuyoruz

Paylaş
Fikret Orman: Hedeflerimize koşuyoruz

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, göreve geldiklerinde yönetimlerine 2 ay ömür biçildiğini belirterek, "Kulübümüzün üzerindeki ölü toprağı silkeledik. Hedeflerimize koşuyoruz" dedi

Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği’nin Ortaköy’deki Feriye Lokantası’nda düzenlediği "Nostalji Yemeği" ve "Ödül Töreni" organizasyonuna katılan Orman, açıklamalarda bulundu. Kabataş Erkek Lisesi’nin Beşiktaş ile özdeşleşmiş bir kurum olduğunu dile getiren Orman, "Böyle değerli ve köklü bir eğitim kurumunun, Türkiye’nin en önemli spor kulüplerinden birisi olan Beşiktaş ile ortaklaşa bir şeyler yapmasını arzu ediyorum.

Haberin Devamı

İnşallah bunun tohumlarını atacağız. Kabataş Lisesi ile daha iç içe olmamız gerektiğini düşünüyorum. Kısa sürede bununla alakalı adımlar atacağız" diye konuştu. Fikret Orman, yönetim kurulu olarak Beşiktaş Kulübü’nde göreve geldiklerinde kendilerine kısa bir ömür biçildiğini dile getirerek, "Göreve geldiğimizde bize 2 ay ömür biçiyorlardı. Sonra 3 ay oldu, en sonunda da 6 ay oldu.

Herkes görüyor ki canla başla mücadele ediyoruz. Kulübümüzün üzerindeki ölü toprağı silkeledik. Hedeflerimize koşuyoruz. Ben ve yönetim kurulumuz buna inanıyoruz, gerçekten büyük de emek harcıyoruz. Sizlerin de bu fotoğrafı benim gibi gördüğüne inanıyorum. Kulübünüze sahip çıkmanızı arzu ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Uğur Fora’nın ev sahipliğinde düzenlenen geceye, Beşiktaş Kulübü ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, bazı yönetim kurulu üyeleri ve Beşiktaş Kulübü’nün eski asbaşkanlarından Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı da katıldı.

Gecede, Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği tarafından 2011-2012 yılında başarılı görülen Beşiktaş takımları ile sporcularına ödülleri verildi. "Yılın En Başarılı Takımı" ödülüne Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, "Yılın En Başarılı Teknik Adamı" ödülüne Beşiktaş Futbol Özkaynak Düzeni Genel Koordinatörü Emrah Bayraktar, "Yılın En Başarılı Bayan Sporcusu" ödülüne Beşiktaş Satranç Takımı oyuncusu Kübra Öztürk ve "Yılın En Başarılı Erkek Sporcusu" ödülüne de Beşiktaş Hentbol Takımı kaptanı Ramazan Döne layık görüldü.

AA