Spor Fikret Orman: Oyuncularım mal değil

Fikret Orman: Oyuncularım mal değil

Paylaş
Fikret Orman: Oyuncularım mal değil

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Cenk Tosun ile ilgili bir sorudan sonra sert çıkıştı

Başkanı Fikret Orman, 2 gol atarak Avrupa'da ses getiren Cenk Tosun ile ilgili gelen bir soruya sinirlendi. Cenk Tosun için yüksek rakamların konuşulduğunu hatırlatan muhabire Orman, "Benim oyuncularım mal değil. Yazıyorlar oyuncular için şu kadar milyon, bu kadar milyon. Hikayeden naneler!" yanıtını verdi.


'KIZIMA DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ OLDU'


Fikret Orman , "Bugün kızımın doğum günü, ona bir doğum günü hediyesi oldu. Güzel bir maçtı. 3'te 3 çok önemli. Allah bize grup liderliğini nasip etsin. Artık en önemli şey lig. Ligde biraz daha agresif olmamız lazım. Bunların devamı gelsin. Bunlar iyi şeyler. Ülkede herkes mutlu. Avrupa'da yaşayanlar mutlu. Beşiktaş ciddi bir kulüp. Çok mutluyuz, iki deplasman iki galibiyet. Şimdi içeride 2 maçımız var" diye konuştu.

Fikret Orman, "Cenk Tosun'a ne kadar değer biçtiniz" sorusuna, 'Benim oyuncularım mal değil. Şu anda Beşiktaş'ın hedefi Şampiyonlar Ligi'nde iyi yerlere gelmek ve ligde şampiyon olmak. Şu anda yazıyorlar, şu kadar milyon, bu kadar milyon diye. Bunların hepsi hikaye" diyerek sözlerini noktaladı.

Deplasmanda aldıkları galibiyetlerden ötürü çok mutlu olduklarını söyleyen Orman, Cenk Tosun yanıtından sonra soru almadan mikrofonlardan uzaklaştı.

Haberin Devamı