Spor Fikret Orman'dan Liverpool maçı tahmini

Fikret Orman'dan Liverpool maçı tahmini

Paylaş
Fikret Orman'dan Liverpool maçı tahmini

Fikret Orman kritik Liverpool maçı öncesi takım hakkında bilgiler verdi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Best FM’de yayınlanan “Gökhan Dinç ile Basın Tribünü” programında Spor Müdürü Gökhan Dinç’in sorularını yanıtladı.

“Moralimiz yerinde”

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Liverpool maçı öncesi yaptığı açıklamada “ Moralimiz gayet iyi. Oyunculara güveniyorum. Allah bize futbol şansı versin. Hayırlısı Allah’tan diyerlim. Bu dakikadan sonra söz oyunculardadır” şeklinde konuştu.

“Demba Ba ve Gökhan Töre Liverpool maçında oynayacaklar”

Beşiktaş’taki sakat ve cezalı futbolcular hakkında bilgi veren Orman “Demba Ba ve Gökhan Töre Liverpool maçında oynayacaklar. Sol bekteki oyuncularımızdan biri sakat ve diğeri cezalı olması bizim için handikap yaratıyor. Beşiktaş kadrosu geniş bir kadro. Maça çıkacağız ve oynayacağız” dedi.

“2-0 ile geçmemiz gerekiyor”


Liverpool maçı öncesi değerlendirmelerine devam eden Orman “Futbol hata oyunudur. Eğer hatalar olmasaydı tüm maçlar 0-0 sonuçlanırdı. Birileri hata yapacak ki gol olsun. İlk maçta 1-0 mağlup olduk ve o maç bitti. Arkasından ağlamanın bir manası yok. Beşiktaş Liverpool’u eleyebileceği bir skor ile geldi. 0-0 ile istanbula gelseydik 1-0 bizim için yeterli bir sonuç olurdu ancak şu anda 2-0 ile geçmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı