Spor Fikret Orman'dan transfer açıklaması

Fikret Orman'dan transfer açıklaması

Paylaş
Fikret Orman'dan transfer açıklaması

Ceylan InterContinental Otel'de gerçekleştirilen toplantının kapanış konuşmasını yapan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, gelecek sezon en fazla iki transfer yapacaklarını söyledi. Artık çok fazla transfer yapmadıklarını vurgulayan Orman, "Önümüzdeki sezon belki bir belki iki transfer yapacağız" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, gelecek sezon en fazla iki transfer yapacaklarını söyledi. Artık çok fazla transfer yapmadıklarını vurgulayan Orman, "Önümüzdeki sezon belki bir belki iki transfer yapacağız" dedi.

Beşiktaş Üniversitesi kuracaklarını kaydeden Fikret Orman, bunun için bir vakıf oluşturacaklarını dile getirdi. Üniversitenin Beşiktaş’a faydalı olacağına inandığını belirten Orman, şunları kaydetti:

"Beşiktaş’ın eğitim konusunda tecrübesi yok. Yanımıza eğitimi bilen, uzmanlaşmış bir kurumla yapmamız lazım. Kimi alabiliriz, Kabataş... Beşiktaş’ın içinde bir kurum. Başkanlarımızı, yöneticilerimizi yetiştiren bir kurum. Üniversite için 50 milyon lira ücret lazım. 25 milyon lirasını Kabataş, 25 milyon lirasını Beşiktaş bulacak. Mütevelli heyeti Beşiktaşlılardan olsun diye konuştuk. Kesinlikle malları vakfa devretmemiz söz konusu olamaz."

Fikret Orman, hakem hataları konusundaki süreçleri nezaket kuralları içinde götürmeye çalıştıklarını ifade etti. Futbolcuların profesyonel olduğunu anlatan Orman, kimsenin hakem hatalarının arkasına sığınmaması gerektiğini, bu yönde hata yapanları da cezalandırdıklarını söyledi.

İbra konusunda kaygılarının olmadığını belirten Orman, ibra olmamanın temelinde hukuksuzluğun yattığını sözlerine ekledi. Beşiktaş Kulübü’nün olağan divan kurulu toplantısı, başkan Orman’ın konuşmasının ardından tamamlandı.

AA

Haberin Devamı