Gündem Film gibi soygun!

Film gibi soygun!

Paylaş
Film gibi soygun!

Film gibi soygun!

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, bankadan para çeken çiftçiyi takip edip, önce otomobilinin lastiğini patlatan, sonra da uyarmak için durdurup, aracın torpido bölümündeki 14 bin lirayı çalıp kaçan 21 yaşındaki Abdülhalim T., polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

Viranşehir’de çiftçilik yapan Mustafa Gezin dün sabah saatlerinde borçlarını ödemek için Ceylanpınar Caddesi üzerindeki banka şubesine gidip, hesabındaki 14 bin lira parayı çekti. Bankadan çıkan Gezin, paralarını torpido bölümüne koyduğu otomobili ile hareket etti. Bu sırada otomobili durduran bir genç, Mustafa Gezin’e lastiğinin patladığını söyledi. Araçtan inen Gezin, lastiklerini kontrol ederken uyarıyı yapan genç ise torpido bölümünde bulunan para dolu poşeti alarak kaçmaya başladı. Mustafa Gezin’in fark edip, çevresindekilerden yardım istemesi ile kapkaççı yakalanarak polise teslim edildi.

Gözaltına alındıktan sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şüphelinin, Abdülhalim T. olduğu belirlendi. İncelemede daha önce aynı suçtan sabıkalı olduğu ortaya çıkan şüphelinin, çok sayıda kapkaç suçundan da arandığı belirlendi. Üzerinde farklı isimlere düzenlenmiş sahte nüfus cüzdanları da bulunan Abdülhalim T., takip ettiği Mustafa Gezin’in otomobilinin lastiğini patlattığını ve torpidoda bulunan paraları çaldığını itiraf etti. Şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Viranşehir Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Mustafa MERT/VİRANŞEHİR (Şanlıurfa), (DHA)

Haberin Devamı