Gündem Film gibi takip

Film gibi takip

Paylaş
Film gibi takip

Antalya'nın Alanya ilçesinde Temmuz ayında girdikleri 8 ayrı iş yerinden 150 bin lira tutarında para, altın, çek ve senet çalan 4 zanlı, polisin sıkı takibi sonucunda İstanbul'da yakalandı

Alanya'da zanlıların güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerini inceleyen polis, bu kişilerin daha önce de çok sayıda hırsızlık olayına karışan ve sabıkaları bulunan Yılmaz G. (27), Gökhan T. (32), Caner Ö. (16) ve Yaşar Ç. (21) olduğunu belirledi. İki ayda 197 kişinin ifadesine başvuran Asayiş Büro Amirliği Hırsızlık Masası ekipleri, zanlıların İstanbul’da olduklarını belirledi.

Haberin Devamı

İstanbul polisi ile bilgileri paylaşan ve operasyon için destek alan Alanya polisi, 4 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenleyerek Yılmaz G, Gökhan T, Caner Ö. ve Yaşar Ç’yi gözaltına aldı.

Zanlılardan Caner Ö. ve Yaşar Ç. İstanbul’da 2 ayrı kasa hırsızlığına karıştıkları gerekçesiyle sorgularının ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanırken, Yılmaz G. ve Gökhan Ö. ise uçakla Antalya’ya buradan da otomobille karayolu ile Alanya’ya getirildi. Yılmaz G. ve Gökhan Ö. Asayiş Büro Amirliği’ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildiler.