Dr. Haydar Dümen Film tutkusu yıpratır
HABERİ PAYLAŞ

Film tutkusu yıpratır

Haberin Devamı

Erkeklerin çoğu erotik filmleri seviyor ama bazıları onlara tutkuyla bağlanıyor. Öyle ki eşleri ya da sevgilileri yanlarındayken bile bu filmlere ihtiyaç duyuyorlar. Beyler, her şey dozunda bırakılmalı. Cinselliğinizi böyle şeylerle hırpalamayın. Bu alışkanlık sizi yorar, mutsuz olursunuz...

Geç mi boşalıyorum?

23 yaşındayım. Haftada 2-3 kere mastürbasyon yapıyorum. İlişkide boşalmam 30-40 dakika. Normal mi yoksa değil mi?

CEVAP Değerli okurum, ilişkide süre kişiye göre değil, çiftlere yani kadına göre değerlendirilir. Kimi “Şahane”, kimi “Yetti be canın cehenneme” diyebilir. İlişkin tek kişi ya da eşinleyse bunu ona sorarsın. Diğerlerini yanıtlayayım: Biri “Elini çabuk tut. Böyle gidersen beni unut” derken bir başkası “Aslanım, havalanıp uçuyorum, sana doymuyorum” diyebilir. İlişkin genç bir kız ise sana “Bu işi içime sindiremedim. Midemin de açlığını gideremedim, gidelim bir burgerciye. Birer de ayran. Sen bana hayran, ben sana hayran” der, işi bitirir.

Filmleri daha çok seviyorum

20 yaşındayım, sevişirken zevk almıyorum. Ama porno film izlediğimde kendimden geçiyor, üst üste mastürbasyon yapıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP Değerli okurum, bir lokantaya gidip balık yemek istiyorsun. Servis güzel, takdim, manzara v.b. mükemmel. Oturdun masaya, önce soğuk mezeler... 20 çeşit varsa, aç karnına canın çeker 5’ini seçersin. Sonra ara yemekler. Karides marides. Mide kıvamında 2 kadeh de içersin. İştah açıldı. Birkaç çeşit de onlardan derken mide doldu, balık tam o sırada sofraya konuldu. Yiyene afiyet olsun. Senin durumun buna benziyor. Çerezlerle iştahını doyuruyorsun. Asıl yemeğe gelince “Benim karnım tok” diyor, nimeti geri çeviriyorsun. Sonra ne olacak? Evlendiğinde yemek soğuyacak, kadın aç kalacak.

Sevgilimi nasıl mutlu ederim?

Kız arkadaşımla ilişkiye giriyoruz ama zevk almadığını, bir şey hissetmediğini söylüyor. Acaba onu mutlu etmek için ne yapabilirim?

CEVAP Değerli okurum, mutluluk yolları ve dereceleri sınırsızdır. Yazmaya kalksam bir kitap eder. Sorunu cinsel açıdan soruyorsan işte onu bilirim de burada yazamam. Ancak benzetme yapabilirim. Örneğin; savaşta olsan, “Dikkat, yat siper al. Silahını sıkı tut, tutukluk yapmasın. Nişan al, hedefi şaşırma. Baskın yapmıyorsan acele etme. Arada bir siperden kaldır, sen baskına uğrama. El bombanı unut. Burada işe yaramaz. Fazla mızmız olma. Hazırlanmış tayın yer gibi değil, fırından yeni çıkmış kuzu tandırı yer gibi önce kokla, tadına bak. Sonra tetiğe bas. Tam 12’den isabet. Umarım gebe kalmadı senin Saadet!

Hamile kalma riskim var mı?

21 yaşındayım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Bana ilişkiden önce bir hap verdi ve hamile kalmayacağımı söyledi. Ben rahat davrandım. Bu ay adet görmedim. Acaba gebe kalma riskim var mı?

CEVAP Evet sevgili yavrum. Öyle tek hapla gebelik önlenseydi herkes bayram ederdi. Belki de gebe kalmadın. 15-20 gün beklersin. Eğer hâlâ adetini görmezsen test yaptırırsın.

Cinselliği yaşayamadım

Penisim büyük, ilişkiye girmedim. Kızları görünce tuhaf oluyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, küçültemiyoruz. İdareli kullanmanın dışında yapılacak bir şey yok. Tabii ki kızların üstüne gitmemek gerekir.

Film izlemek istedim...

20 yaşındayım. İlk kez geçen hafta ilişkiye girdim. Daha önce mastürbasyon yapıp erotik filmler izliyordum. İlişkiye girdiğimde de film izlemek istedim ama sevgilime söyleyemedim. Ne olur yardımcı olun.

CEVAP Değerli okurum, sana sen yardımcı olacaksın. Erotik filmlerden uzaklaşacaksın. Sevgine, duyguna konsantre olacaksın. Önünde gerçek obje ve yemek varken ne diye sanal objeler ya da vitrindeki yemeklere iştah duyduğunu araştır, kendini yargıla.

Bozulmuş mudur?

18 yaşındayım. 11 yaşında bisikletten düştüm, kanama başladı. Zarım yırtılmış olabilir mi?

CEVAP Sevgili okurum, hiçbir şey olmadı. Her şey yerinde sapasağlam duruyor.

Acaba büyür mü?

29 yaşındayım. Penisim 12 santim oluyor. Eşim şikayetçi. Acaba büyütme şansımız var mı?

CEVAP Değerli okurum, 2 santim zor bela büyüyor. O da ameliyatla. Kime yararı olacak? 12 santim penise tıp bilimi normal diyor.

Yaşıtlarımınki büyük

16 yaşındayım. Penisim gelişmedi, 7 santim. Yaşıtlarımınki büyük. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP Sevgili okurum, ereksiyon halinde 7 santim ise hemen bir üroloji uzmanına başvurmalısın. Eğer sönük hali 7 santim ise o sertleşince normalinde üstüne çıkabilir. Karar senin.

Kız arkadaşım gebe kalabilir mi?

Yüzeysel sevişmelerde kızın üzerinde iç çamaşırı varsa hamile kalır mı?

CEVAP Kalmaz, kalmaz, kalmaz.

Neden sperm gelmiyor?

19 yaşındayım. Mastürbasyon yapıyorum ama sperm gelmiyor. Ne yapayım? Doktordan utanıyorum.

CEVAP Değerli okurum, niye utanıyorsun? Doktor ne yapsın seni? 1-2 test belki de ultrason tetkiki yapılacak. Sağlık, mutluluk bu.

Erken boşalma yüzünden yuvam yıkıldı

7 yıllık evliliğim erken boşalma yüzünden bitti. İkinci kez evlenmek istiyorum ama aynı sorunu yaşarım diye korkuyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, ikinci evliliğinde de devam edeceğini sanıyorum. Bunun için evlilikten vazgeçilmediği gibi, erken boşalma tedavi edilebilir. Her iki yönde de kafana takma. Normal yolunda yürü. Bu yolda yürürken önüne çıkacak engelleri düzeltmeyi de biz uzmanlara bırak.

Hemen sertleşiyor çok utanıyorum

Ne zaman kız arkadaşımın elini tutsam cinsel organım sertleşiyor. İlişkiye girdim, durum değişmedi. Utanıyorum, ne yapacağım?

CEVAP Değerli okurum, ya duruma katlan ya da tutmayıver.

Mastürbasyon yapamıyorum

Bende bir sorun var. Ben mastürbasyon yapamıyorum. Acaba neden böyle oluyor?

CEVAP Sevgili okurum, hiçbir şey yapma. Böyle idare et. Yaşını yazmamışsın. Eğer yaşın 20’nin üzerinde ise bir üroloji uzmanına gitmen yararlı olur. Şimdilik yapacak bir şey yok.

İlişkiye devam edilir mi?

Gerdek gecesi kızlık bozulduğu zaman kadının içine boşalma olur mu? O gece ilişkiye girilir mi, zar bozulduğu için kadına zararı olur mu?

CEVAP Değerli okurum, vermez. Duruma göre ikinci ilişki yapılır ya da yapılmaz. İçine boşalman doğaldır. Kadına zarar vermez. Burada düşünülecek konu gebeliktir. Gerisi hikaye.

15

Sıradaki haber yükleniyor...
holder