Magazin Final fragmanı bile tartşma yarattı

Final fragmanı bile tartşma yarattı

Paylaş
Final fragmanı bile tartşma yarattı

Muhteşem Yüzyıl dizisi önümüzdeki hafta son bölümüyle ekranlara veda edecek. Dizinin son fragmanı da tartışma yarattı

Yapımcılığını Tims Productions'ın yaptığı ve Star TV'de yayınlanan Türk yapımı tarih-kurgu televizyon dizisi Muhteşem Yüzyıl'da son bölüm ekrana gelecek. Çarşamba günü yayınlanacak final bölümü öncesi yayınlanan son bölüm fragmanı da tartışma yarattı. Selim'in, kardeşi Beyazıd ve oğullarını boğdurmasından sonra sarayda dengeler değişiyor. Ağır bir hastalığın pençesinde olan Sultan Süleyman evlat acısı çekiyor. Tarafını tuttuğu kardeşi Beyazıd'ın ölümü sonrası Selim'e bayrak açan Mihrimah Sultan isyanlarda.

Haberin Devamı

TARTIŞMA YARATTI

Dizinin final fragmanlarından ilkinin yayınlanmasından sonra, sosyal medyada tartışmalar başladı. Kanuni henüz şehzadeyken onun ilk eşi olan Gülfem Hatu'un Sultan Süleyman'ı yastıkla boğduğunu gösteren sahne 'Savaşta cephede ölen bir hükümdarı yatakta öldürdünüz' eleştirilerine neden oldu. Ancak dizide bir çok kritik sahnenin sonradan rüya olduğunun anlaşılması ihtimali de var.

İşte tartışmalara neden olan Muhteşem Yüzyıl dizisinin final bölümü fragmanı:

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer18304","18304","201406","18304-.jpg","1", "0","Muhteşem Yüzyıl 139. bölüm fragmanı");