Spor Fink: Kalmayı hak ediyorum

Fink: Kalmayı hak ediyorum

Paylaş
Fink: Kalmayı hak ediyorum

Beşiktaş'ın Alman orta saha oyuncusu Michael Fink, gösterdiği performansla takımda kalmayı hak ettiğini söyledi

Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımından transfer olan Michael Fink, Beşiktaş'a ilk transfer olduğu dönemde biraz bocaladığını kabul ederken, bu durumun çok normal olduğunu söyledi.

Yeni bir ülkeye geldiği için her şeye yeniden başladığını belirten Fink, "İlk dönemlerde biraz bocalamam çok normal. Futbolda böyle şeyler var. Ancak zaman ilerledikçe bu süreci geride bıraktım. Şu anda hem ben hem de takımım iyi durumda. Beşiktaş'a geldiğim için ve sezon başı böyle bir tercih yaptığım için çok mutluyum. Ayrıca İstanbul'u çok seviyorum. Yaşadığım hayattan çok mutlu olduğumu söyleyebilirim" diye konuştu.

Haberin Devamı

Alman oyuncu Beşiktaş'ta yedek kaldığı dönemde, devre arasında Matias Delgado'nun takıma dönmesi sebebiyle Beşiktaş ile yollarının ayrılabileceği yönündeki haberlerin hoşuna gitmediğini söyledi.

Fink şampiyonluğun kolay kazanılmayacağının takım olarak farkında olduklarını ama bu hedefleri doğrultusunda ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Ligde mücadele etmemiz gereken birden fazla takım var. Şampiyonluğun kolay kazanılmayacağını biliyoruz. Ancak hedefimiz şampiyonluk ve bu amaç için elimezden geleni yapacağız." dedi

Övünç Özdem/İSTANBUL (DHA)