Spor Fiorentina Almanları seviyor

Fiorentina Almanları seviyor

Paylaş
Fiorentina Almanları seviyor

Bayern Münih ile Fiorentina yarın, Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Almanya'da karşı karşıya gelecek

İki takım, Şampiyonlar Ligi’nde daha önce sadece bir kez eşleşti. Bu maçlardan biri Bayern Münih’in galibiyetiyle biri de berabere bitti.

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi’nde İtalyan ekiplerine karşı evinde oynadığı 8 karşılaşmadan sadece ikisini kazanabildi. Alman ekip, bu sezon evinde yaptığı 3 grup maçında sadece bir gol atabildi.

FİORENTİNA EN ÇOK GOL ATAN İKİNCİ TAKIM

Tarihinde Şampiyonlar Ligi çeyrek finali bulunmayan Fiorentina ise bu ligde yaptığı son 5 maçtan da galip ayrıldı.

İtalyan ekip, Alman takımlarıyla şu ana kadar yaptığı 8 maçın 5’ini kaybetti, 3’ünde berabere kaldı.

Fiorentina, grup maçlarında 14 gol atmış ve 15 gol atan Real Madrid’in ardından grupların en çok gol atan ikinci takımı olmuştu.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ MAÇLAR

2008
Bayern Münih: 2 - Fiorentina: 0/Fiorentina: 1 - Bayern Münih: 1

FİORENTİNA'DA EKSİK ÇOK

Fiorentina’da, doping testi pozitif sonuç verdiği için cezalandırılan Adrian Mutu ve orta sahanın göbeğinde oynayan Alessandro Gamberini sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Bundesliga’daki son 9 maçını kazanan Bayern Münih’de ise sevindiren haber Miroslav Klose’den geldi. Ayak bileğindeki sakatlığı geçen Klose’nin takımıyla antrenmanlara çıktığı ve yarınki maçta görev alabileceği açıklandı.

Bayern Münih: Hans-Jörg Butt, Holger Badstuber, Martin Demichelis, Daniel Van Buyten, Philipp Lahm, Franck Ribery, Mark van Bommel, Bastian Schweinsteiger, Arjen Robben, Mario Gomez, Thomas Müller
Fiorentina: Sebastien Frey, Manuel Pasqual, Felipe, Per Billeskov Kroldrup, Gianluca Comotto, Juan Manuel Vargas, Mario Ariel Bolatti, Riccardo Montolivo, Marco Marchionni, Stevan Jovetic, Alberto Gilardino

2

Haberin Devamı