Gündem Firari hırsızlık yaparken yakalandı

Firari hırsızlık yaparken yakalandı

Paylaş
Firari hırsızlık yaparken yakalandı

Fatih'te bir büfeyi soyarken suçüstü yakalanan kişinin daha önce Silivri Cezaevinden, ardından bir başka hırsızlık nedeniyle yakalanarak götürüldüğü Kartal Adliyesinin tuvaletinden kaçan bir firari olduğu ortaya çıktı

Alınan bilgiye göre, Nazmi K. (41), Şehremini semtinde kapalı haldeki bir büfenin arka duvarını kırarak çaldığı sigaraları bir arabaya yüklerken devriye gezen polis ekiplerine suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan Nazmi K, Fatih Asayiş Şube Amirliğine götürülerek sorguya alındı.

Haberin Devamı

Kimliğini kaybettiğini söyleyen Nazmi K’nın ifadesinde hırsızlık suçundan tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevinden firar ettiğini, sahte kimlikle Kartal’da hırsızlık suçundan tutuklandıktan sonra getirildiği Kartal Adliyesinin tuvaletinden de polisin dalgınlığından yararlanarak tekrar kaçtığını itiraf ettiği belirtildi.

Nazmi K’nın tutarsız ifadelerinden şüphelenen polisin Silivri Cezaevi yetkilileriyle irtibat kurarak kaçma olayının doğru olduğunu teyit etmesinin ardından kimliği tespit edilen Nazmi K, yapılan sorgusunun ardından Fatih Adliyesine sevk edildi. Nazmi K, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Metris Cezaevine gönderildi.